Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselende baan als chauffeur bij een echt familiebedrijf? Dan is deze vacature voor jou, want als er één afwisselende en zelfstandige chauffeursfunctie te vinden is dan is het deze wel!

Voor onze locatie in Farmsum zijn wij per direct op zoek naar een

Chauffeur trekker met oplegger

40 uur per week met als standplaats Farmsum

Wat ga je doen?

Voor onze locatie Farmsum zoeken wij een chauffeur trekker met oplegger voor het ‘losse’ werk. Je snapt, geen dag is dan hetzelfde.

Je rijdt elke dag met verschillende lengtes, breedtes en/of hoogtes en een grote diversiteit aan vrachten. Voor deze ladingen wordt bijna altijd met een open trailer gewerkt. Je bent dan ook dagelijks actief bezig met jouw lading vastzetten, laden en lossen. Je gaat voornamelijk rijden voor bedrijven in de offshore, onshore, petrochemie, industrie, vliegtuigbouw, rollend materiaal en pallets.

Je rijdt met jouw vaste trekker met een open of gesloten (huif) trailer door Nederland, België en Duitsland. In overleg komt het gemiddeld één tot twee keer per week voor dat je een nacht in je wagen moet doorbrengen.

Wie ben jij?

 • Je hebt passie voor transport;
 • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel in je werktijden;
 • Je hebt kennis van ladingen zekeren, exceptioneel transport, het (inter)nationaal wegennet en het gebruik van documenten en ontheffingen;
 • Je hebt goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Probleemoplossend vermogen en weet van aanpakken;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van de rijbewijzen B,C en E;
 • Je bent in het bezit van een Chauffeursdiploma en geldige code 95;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en een heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te behalen;
 • Je bent is het bezit een ADR-diploma, of je bent bereid deze te behalen
 • Je bent woonachtig in de regio Farmsum / Delfzijl.

 

 

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf welke inmiddels al 90 jaar bestaat.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via MAAT kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 078 69 12 800.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.