Bedrijfswagenmonteur

Durf jij de spil in een organisatie te zijn en ben je in het bezit van een echt transporthart? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken?

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door  met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan.

Per direct zijn wij op zoek naar een

Bedrijfswagenmonteur

Voel jij je helemaal in je element als je aan het sleutelen bent? Werk je graag in een moderne werkplaats vol technische snufjes? Dan ben jij de bedrijfswagenmonteur die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Bij MAAT voer je als bedrijfswagenmonteur alle voorkomende onderhouds- en servicewerkzaamheden uit. Dit is aan trekkers en opleggers van onszelf, maar ook aan materieel van klanten. Voor storingen en reparaties onderweg ga je met de servicewagen op locatie aan de slag. Jouw werkzaamheden bij MAAT  bestaan daarnaast uit het keuren van materieel. Denk hierbij aan APK keuringen, tachograaf keuringen, laadklep keuringen,  autolaadkraan keuringen en keuring van autobeveiligingssystemen. Daarnaast bouwen we zelf ook boordcomputers, navigatie- en audiosystemen in.

Bij MAAT werken we nauw samen met verschillende scholen. Net als je collega’s begeleid jij dan de leerlingen bij hun opleiding door hen zoveel mogelijk van jouw kennis en ervaring bij te brengen.

Je team werkt in twee ploegen: van 07:30 tot 16:30 uur en van 09:00 tot 18:00 uur. Dit wisselt per week. Daarnaast heeft MAAT Techniek een storingsdienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. Ook jij draait daar in mee. Dit is ongeveer eenmaal per 6 weken.

Wie ben jij?

  • Je werkt graag met je handen en hebt passie voor techniek;
  • Je bent in het bezit van een diploma 1e bedrijfsautotechnicus;
  • Je bent bereid om diploma’s APK 1 en 2 en tachograaf te behalen
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
  • Je kan zelfstandig, maar ook in een team werken;
  • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B (CE is een pré);
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en een heftruckcertificaat (of je bent bereid deze te behalen);

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan, laten we dan in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière! 

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.