Bedrijfswagenmonteur

Voel jij je helemaal in je element als je aan het sleutelen bent? Werk je graag in een moderne werkplaats vol technische snufjes? Dan ben jij de bedrijfswagenmonteur die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Bij MAAT voer je als bedrijfswagenmonteur alle voorkomende onderhouds- en servicewerkzaamheden uit. Dit is aan trekkers en opleggers van onszelf, maar ook aan materieel van klanten. Jouw werkzaamheden bij MAAT bestaan daarnaast uit het keuren van materieel. Denk hierbij aan APK keuringen, tachograaf keuringen, laadklep keuringen, autolaadkraan keuringen en keuring van autobeveiligingssystemen. Daarnaast bouwen we zelf ook boordcomputers, navigatie- en audiosystemen in.

Bij MAAT werken we nauw samen met verschillende scholen. Net als je collega’s begeleid jij dan de leerlingen bij hun opleiding door hen zoveel mogelijk van jouw kennis en ervaring bij te brengen.

Je team werkt in twee ploegen: van 07:30 tot 16:30 uur en van 9:00 tot 18:00 uur. Dit wisselt per week. Daarnaast heeft MAAT Techniek een storingsdienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. Ook jij draait daar in mee. Dit is ongeveer eenmaal per maand.

Wie ben jij?

  • Je werkt graag met je handen en hebt passie voor techniek;
  • APK I & II (of studerend hiervoor);
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
  • Je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt minimaal een technische opleiding op MBO-niveau;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B (CE is een pré);
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en een heftruckcertificaat (of je bent bereid deze te behalen);
  • Je hebt de kennis om zelfstandig, maar ook in een team te werken.

Ons aanbod

Naast een marktconform salaris, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en flexibele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling.

Verder bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals het bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness, bedrijfskleding en bedrijfsfruit. Verder hanteren wij het CAO beroepsgoederenvervoer.

Spreekt deze vacature je aan? Klik dan op onderstaande knop!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer

078 69 12 800.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures