Wasstraat medewerker

Ben je niet bang om vies te worden, jong van geest en ben je opzoek naar een leuk bijbaantje om op de zaterdag wat bij te verdienen? Kom dan op zaterdag in onze wasstraat werken!

Per direct zijn wij op zoek naar een

Wasstraat medewerker

(5,5 uur op zaterdag)

 Wat ga je doen?

In de wasstraat ben je samen met het wasstraatteam verantwoordelijk voor het wassen van onze eigen vrachtwagens, maar ook die van onze klanten. Je werkt elke zaterdag en je bent op andere dagen eventueel oproepbaar (indien nodig).

 Wie ben jij? 

  • Minimaal 16 jaar;
  • Bereid om een cursus/certificaat te behalen, zoals VCA
  • Een flexibele instelling;
  • Woonachtig in omgeving Alblasserdam;

Ons aanbod 

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de cao-beroepsgoederenvervoer.

Je begint de dag om 8.00 uur en rond 13.30 uur ben je klaar. Zo heb je de rest van de dag lekker vrij! Zie hieronder een indicatie van je uurloon.

16 jaar              € 5,31
17 jaar              € 5,95
18 jaar              € 6,69
19 jaar              € 7,65
20 jaar             € 8,81

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures