Op maandag 16 mei heeft MAAT voor de 2de keer haar terrein opengesteld als verzorgingsplaats voor de Roparunteams die vanuit Hamburg richting Rotterdam door de Alblasserwaard zijn gekomen.

In de lokale media  is  er veel publiciteit  geweest om de teams aan te komen moedigen.

Roparun Alblasserdam

Voor de 4de keer in de historie van de Roparun kwamen de Roparunteams vanuit Hamburg door de Alblasserwaard. Iedereen was van harte welkom om op het terrein en langs de Edisonweg de teams aan te komen moedigen.

Roparun Alblasserdam 2016

Van de ruim 75 teams die voorbij kwamen via de Edisonweg hebben ruim 20 teams dankbaar gebruik van gemaakt van de verzorgingsplek. Er was gelegenheid om te douchen, kleine reparaties uit te voeren, te eten en familie en vrienden te ontvangen. Alblasserdam was de laatste mogelijkheid voor de teams om te stoppen voor de laatste kilometers naar de finish op de Coolsingel. MAAT heeft toegezegd aan de organisatie van de Roparun om volgend jaar haar terrein en faciliteiten weer open te stellen voor de Roparunteams.

Impressie gemaakt door RTV Papendrecht

Naast MAAT is dit event ondersteund door; Gemeente Alblasserdam, Alblasserwaard Marketing, Waterschap Rivierenland, SFEA, vd Wal Fotografie, Medifit, BONBON en Kookgemak.

Roparun Alblasserdam 2016

Alle foto’s zijn te bekijken via de Roparun Alblasserdam Facebookpagina  Mocht je deze foto’s willen gebruiken voor publiciteitsdoeleinden neem dan contact op met vd Wal Fotografie

Roparun Alblasserdam 2016

@Credits fotografie vd Wal Fotografie en Film