Dat werd vrijdag 11 oktober gevierd met collega’s, familie, vrienden, besturen en (zakelijke) relaties.

Tijdens het officiële deel, dat onder leiding stond van Jan Dirk Stouten, werden Jan Boeve (directeur van Transport en Logistiek Nederland), Jaap Paans (Burgemeester van Alblasserdam), Arthur Musters (Countrymanager STILL Nederland), Ton Barten (directeur TRE) en Ludo Kummu (Senior businessmanager at Port of Rotterdam) als stakeholders geïnterviewd.

De directieleden Arjan Maat, Pierre Busé, Marcel Tuijtel en aandeelhouders Adri en Alexander Maat werden uiteraard ook geïnterviewd.

Voor de laats genoemde was het officiële deel een complete verrassing. Zowel de gasten op het podium als de cadeaus uit handen van VVAlblasserdam, collega’s, vrienden en relaties.

 

De showroom was omgebouwd tot een geweldige feestlocatie door Plaisier AudioVisueel en Bon Bon party service.

 

Bekijk voor een volledige impressie van de jubileumviering de foto’s op onze Facebookpagina.

Open Dag zaterdag 12 oktober

Wij zetten regelmatig onze deuren open op verzoek van scholen, stichtingen en business clubs. Veel mensen kennen ons van de vrachtwagens die ze regelmatig voorbij zien komen. Daar zijn wij natuurlijk ook enorm trots op. Gestart met een vrachtwagen en inmiddels uitgegroeid tot het wagenpark wat er nu staat.

MAAT jubileum_Cees van der Wal

Anno nu zijn wij een compleet logistieke dienstverlener met een uitgebreid dienstenpakket en meerdere vestigingen. Ons jubileumjaar was een mooie aanleiding om de deuren van onze twee vestigingen in Alblasserdam voor alle geïnteresseerde open te zetten.

Beide locaties konden bereikt worden door de busdiensten die iedere 15 minuten van de locaties vertrokken. Bij binnenkomst ontving je een consumptiekaart om alle lekkernijen te proeven die verzorgd waren door Bon Bon Party service. Naast de rondleidingen waren er diverse activiteiten op de locaties voor jong en oud. Ruim 1000 geïnteresseerden hebben onze locaties bezocht.

 

Bekijk voor een volledige impressie van de Open Dag de foto’s op onze Facebookpagina.