Servicemonteur E-Mobility Groningen

Durf jij de spil in een organisatie te zijn en hou jij van techniek? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken?

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door  met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan.

Voor onze locatie in Delfzijl zijn wij per direct op zoek naar een

Servicemonteur E-Mobility Groningen
(32-40 uur per week)

Je bent toe aan nieuw avontuur en dat is MAAT ook!

MAAT is de afgelopen jaren hard gegroeid en daarom krijg jij de mogelijkheid om aan een nieuw avontuur bij te dragen. MAAT heeft sinds kort een vestiging in het noorden van het land, daar draag jij aan bij. Deel je ideeën, geef feedback en werk samen naar een hoger niveau.

Met jouw kennis en ervaring draag jij bij aan het succesvol uitbreiden van de vestiging in het noorden van het land.

Voel jij je helemaal in je element als je lekker kan sleutelen aan (elektrische) voertuigen? Bij onze afdeling E-mobility werk je aan de nieuwste technieken en ga je mee in de trend.

Wat ga je doen?

Als servicemonteur bij Maat E-mobility voer je dagelijks onderhoud, reparaties en keuringen uit aan diverse merken en typen elektrische transportmiddelen. Alle transportmiddelen zijn volledig elektrisch aangedreven en variëren van cargo voertuigen, tot de wijkhoppers als elektronisch aangedreven voertuigen voor zorginstellingen.

Als specialist van E-mobility, houd jij je bezig met het onderhoud aan onze elektrowagens en die van diverse klanten. Je verhelpt storingen, doet keuringen en voert onderhoud uit. Soms komt het voor dat de klant na het uitgevoerde onderhoud nog wat vragen heeft, dit contact loopt via jou, dat geeft jou vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zorgt dat je bereikbaar bent voor de klant. Je hebt een eigen servicebus waarmee je de klanten op locatie bezoekt.

Heb je onderdelen nodig voor jouw voertuig waar je aan het sleutelen bent? Je organiseert zelf dat de juiste onderdelen op tijd worden geleverd en houdt contact daarover met de leveranciers.

 Wie ben jij?

  • Je werkt graag met je handen en hebt affiniteit voor techniek;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, rijbewijs B achter E is een pré;
  • Je bent in bezit van een technische MBO diploma bij voorkeur in de richting van mobiele werktuigen;
  • Je hebt kennis van automatisering en elektrovoertuigen (is een pré);
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en je bent keurmeester (of je bent bereid deze te behalen)
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel (op lange termijn bereid om mee te draaien in de storingsdiensten);
  • Je kan zelfstandig werkzaamheden oppakken maar weet ook wanneer werkzaamheden in groepsverband opgepakt moeten worden;

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures
[/fusion_builder_column]