Transportplanner Waalhaven

Durf jij de spil in een organisatie te zijn en ben je in het bezit van een echt transporthart? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken?

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan.

Per direct zijn wij op zoek naar een

Transportplanner Waalhaven

(40 uur per week)

Ben jij een transportplanner die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de planner die we zoeken!

 Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever zitten we op hun locatie in de Waalhaven. Je krijgt de kans om samen met jouw collega transportplanner het transport voor onze klant zo efficiënt mogelijk te organiseren. Je zoekt altijd naar een passende oplossing en regelt het transport, zowel nationaal en internationaal, voor onze opdrachtgever. Doordat je op locatie zit kan je snel schakelen en kan je een optimale logistieke oplossing bieden.
Je plant het transport met eigen vrachtwagens, denk aan autolaadkranen, dichte en open trailers, BE combi of met autolaadkraan. Je instrueert en begeleidt de betrokken medewerkers en koppelt dat weer terug aan de opdrachtgever. Je geeft aan beide partijen heldere verwachtingen af en komt de gemaakte afspraken na. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, van opdrachtaanname tot de afhandeling van de administratie.
De planning werkt met starttijd die varieert tussen 07:00 – 08:00 uur. Je gaat naar huis zodra het werk klaar is. Het streven is uiterlijk 17.00 uur. Daarnaast heeft de planning een telefoondienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. Ook jij draait daarin mee. Dit is ongeveer eenmaal per maand.
Als transportplanner rapporteer je aan de transportmanager.
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Zorg dragen voor de routeplanning voor zowel nationale als internationale ritten;
 • Vaststellen van de planning in het TMS systeem;
 • Bewaken en nakomen van afgesproken tijdvensters met de klant;
 • Registreren en opstellen van diverse ritgegevens;
 • Facturatie voorbereiden
 • Continue optimaliseren en aanpassen van de planning afhankelijk van de veranderende omstandigheden

 Wie ben jij?

 • Logistieke opleiding op MBO 3 of 4 niveau;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie en branche;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of je hebt de bereidheid om dit te behalen;
 • Transport is your middle name;
 • Je bent geografisch onderlegd om de ritten efficiënt te organiseren;
 • Kennis van Microsoft outlook, Excel, Word en TMS pakket;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands, Engels en Duits (pré);
 • Je hebt kennis en ervaring in het werken met diverse soorten transportmateriaal of je hebt de bereidheid dit te behalen;
 • Je bent klantvriendelijk, communicatief vaardig en je bent flexibel om zo tot een optimale planning te komen;

 Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld korting op de aanvullende zorgverzekering en op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan? Laten we dan in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen, is een druk te geven op onderstaande knop.
Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.