Transportplanner

Durf jij de spil in een organisatie te zijn en ben je in het bezit van een echt transporthart? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken?

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door  met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan.

Per direct zijn wij op zoek naar een

 

Transportplanner

( 32-40 uur per week)

Functieprofiel:

Ben jij een transportplanner die opzoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de planner die we zoeken! Bij MAAT Transport weet jij efficiënte inzet van het wagenpark te combineren met een hoog service niveau aan onze klanten. Je zoekt altijd een passende oplossing en regelt het transport, zowel nationaal en internationaal , voor de klant.

Door het uitgebreide wagenpark zal je met veel verschillende onderdelen van transport aan de slag gaan! Denk aan autolaadkranen, vervoer van gevaarlijke stoffen en ook het vervoer speciale objecten (exceptioneel vervoer). Je instrueert en begeleidt de betrokken medewerkers en hebt contact met opdrachtgevers.

De planning werkt in drie ploegen waarbij de starttijd varieert tussen 07.00 uur en 09.00 uur. Je gaat naar huis zodra het werk klaar is. Het streven is uiterlijk 18.00 uur. Daarnaast heeft de planning een telefoondienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. Ook jij draait daar in mee. Dit is ongeveer eenmaal per maand.

Als Planner:

Heb je/ kan je:

 • Opstellen van routeplanning voor zowel nationale als internationale ritten.
 • Vaststellen van de planning in het TMS systeem.
 • Bewaken en nakomen van afgesproken tijdvensters met de klant.
 • Registreren en opstellen van diverse ritgegevens.
 • Dynamiek van de planning is jouw uitdaging. Je optimaliseert en past de planning voortdurend aan, aan de situatie van dat moment.
 • Heftruck en VCA certificaat of je hebt de bereidheid om dit te behalen.
 • Logistieke opleiding op MBO+ niveau.
 • Een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie en branche.
 • Kennis van diverse soorten transportmateriaal.
 • Kennis van exceptioneel transport.
 • Goede geografische kennis.
 • Kennis van MS office en TMS pakket.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands, Engels en Duits.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wie zijn wij?

 • Een grote logistieke onderneming met sterke historie, korte lijnen, een progressieve visie en een open blik t.a.v. toekomstige ontwikkelingen
 • Financieel gezond bedrijf met stevig fundament voor doorontwikkeling en voldoende ruimte voor uitbreiding
 • Een sterke focus op kwaliteit & duurzaamheid
 • Een jonge moderne vloot en een hecht team

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures