Onderhoud

MAAT houdt zich primair bezig met het onderhouden van bedrijfsvoertuigen. Denk hierbij aan vrachtwagens, bestelwagens en toerbussen. Maar ook aan heftrucks en andere voertuigen die belangrijk zijn voor de interne logistiek. Toch bent u als particulier ook welkom als u voertuigen heeft waarmee u niet direct naar een reguliere garage in de Alblasserwaard kunt.

Meer informatie aanvragen
Onderhoud aan particuliere voertuigen

Onderhoud van camper

Een goed voorbeeld hiervan is een camper. Een camper vertoont motorisch en qua chassis veel overeenkomsten met kleine vrachtwagens. De grootte van campers levert voor veel conventionele garages bovendien problemen op. Bij MAAT is het materieel er juist wel op ingericht om onderhoud te plegen aan grote voertuigen. Daarom bent u als eigenaar van een camper ook van harte welkom om het onderhoud van de camper uit te besteden aan de monteurs van MAAT. De monteurs van MAAT hebben de juiste kennis en expertise om uw camper te onderhouden zodat u er veilig mee op pad kunt.

Direct contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van MAAT? Neem vrijblijvend contact op. Of kom langs bij de werkplaats in Alblasserdam. We helpen graag verder met het onderhouden van particuliere voertuigen zoals een camper, maar ook een pick-up truck of busjes

Contact opnemen