Oproep Chauffeur Groningen

Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselende baan als chauffeur bij een echt familiebedrijf? Dan is deze vacature voor jou, want als er één afwisselende en zelfstandige chauffeursfunctie te vinden is dan is het deze wel!

Voor onze locatie in Delfzijl zijn wij per direct op zoek naar een

Oproep Chauffeur

MAAT is de afgelopen jaren hard gegroeid en daarom krijg jij de mogelijkheid om aan een nieuw avontuur bij te dragen. MAAT komt op de kaart in het noorden van het land, daar draag jij aan bij. Deel je ideeën, geef feedback en werk samen naar een hoger niveau.

Met jouw kennis en ervaring draag jij bij aan het succesvol opzetten van de vestiging in het noorden van het land.

Wat ga je doen?

Voor onze locatie in de regio Delfzijl zijn zoeken wij een oproep chauffeur die enkele dagen door de week en/of in het weekend beschikbaar is. In overleg met onze planning is hierin veel mogelijk en heb je de vrijheid om zelf je beschikbaarheid aan te geven.

Als oproepchauffeur is geen dag hetzelfde en je rijdt veel verschillende ladingen. Je bent dan ook actief bezig met jouw lading vastzetten, laden en lossen. Je gaat voornamelijk rijden voor bedrijven in de offshore, onshore, petrochemie, industrie, vliegtuigbouw, rollend materiaal en pallets. Voor onze klanten rij je door heel Nederland, België en Duitsland. Je draagt zorg voor een juiste vervoering en aflevering van de vracht en houd daarbij goed contact met onze klant.

Wie ben jij?

  • Je hebt passie voor transport;
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
  • Je hebt kennis van ladingen zekeren, het (inter)nationaal wegennet en het gebruik van documenten en ontheffingen;
  • Je hebt goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken;
  • Je bent in het bezit van de rijbewijzen B, C en E;
  • Je bent in het bezit van een Chauffeursdiploma en/of code 95;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat en een heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te behalen;
  • Je bent is het bezit van een Autolaadkraancertificaat en/of ADR-diploma (deze certificaten zijn een pré);
  • Je bent woonachtig in de regio Delfszijl.

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaardenpakket. Zo bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures