MAAT viert in 2019 85 jaar logistieke dienstverlening. Op zaterdag 12 oktober 2019 staan daarom de deuren van het logistieke bedrijf wijd open op beide locaties in Alblasserdam.

OpendagMAAT

Bezoekers kunnen tussen 13:00 en 17:00 uur een kijkje nemen achter de schermen via een rondleiding en deelnemen aan diverse activiteiten. Denk aan een bandenwisselrace, behendigheidstest met kranen van vrachtwagens en heftruckrijden. Voor de allerkleinsten is er een springkussen, een knutselhoek en kunnen zij geschminkt worden.

85 jaar MAAT

Het logistieke bedrijf in Alblasserdam heeft een indrukwekkend trackrecord opgebouwd in de afgelopen 85 jaar. Het innovatieve en vooruitkijkende familiebedrijf startte in 1934 als een klein, zelfstandig transportbedrijf. Na 85 jaar is het uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Met exceptioneel transport, contractvervoer, alle mogelijke dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s, warehousing en truckparking. Stokpaardje is het totaal ontzorgen van het complete logistieke proces. Van exceptioneel transport tot op- en overslag van goederen en van onderhoud van een wagenpark tot de verkoop en verhuur van heftrucks. In 2015 was MAAT genomineerd voor de prestigieuze TLN Ondernemersprijs in de categorie ‘Groot’.

Informatie

Bezoekers zijn zaterdag 12 oktober 2019 welkom tussen 13:00 en 17:00 uur op Edisonweg 43 en op Nieuwland Parc 502 in Alblasserdam. Op de Hoogendijk wordt een speciale parkeerplaats ingericht. Daarvandaan vertrekken pendelbussen om naar beide locaties te rijden. De fiets is een goed alternatief.