Met trots maken wij bekend dat Logistiek dienstverlener MAAT uit Alblasserdam per 1 juli 2022 het bedrijf Jecam uit Hoogvliet heeft overgenomen.

Het bedrijf Jecam is een begrip en specialist op het gebied van elektrisch aangedreven transportmiddelen. De afgelopen 30 jaar heeft Jecam een groot landelijk netwerk opgebouwd met name in de zorgsector. MAAT heeft al een jarenlange intensieve samenwerking met Jecam voor diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan elektrische voertuigen.

Oud eigenaar Marcel Driftenaar is verheugd dat Jecam nu onderdeel uitmaakt van de MAAT familie: ”Ik ben ervan overtuigd dat de geboden dienstverlening voor onze bestaande relaties en nieuwe relaties in de toekomst nog verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd zullen worden. Daarbij zal ik de komende jaren werkzaam zijn bij MAAT waardoor de bekende relaties met een gerust hart naar MAAT E-Mobility kunnen bellen.”

MAAt E-Mobility overname Jecam

Door de toevoeging van Jecam aan MAAT E-Mobility kunnen de reeds bekende opdrachtgevers nog meer full support gebruik maken van de diensten binnen MAAT. Naast de licht elektrische bedrijfsvoertuigen (LEV) waar MAAT E-Mobility in opereert is het moederbedrijf van origine een multidisciplinair logistiek dienstverlener die verder gaat dan alleen transport, maar ook mogelijkheden biedt tot verhuur en service van (interne)  transportmiddelen, opslag en handling. Waarbij het een van haar doelstellingen is om de klant volledig te ontzorgen binnen de logistiek.

E-Mobility x Jecam

Arjan Maat, algemeen directeur van MAAT: ”Deze toevoeging aan ons bedrijf sluit naadloos aan bij de koers die wij enkele jaren geleden hebben ingezet met MAAT E-Mobility. Wij zien een groot potentieel in de verdere verduurzaming binnen de regio. Het zou zonde zijn als wij deze opportunity aan ons voorbij zouden laten gaan. Vooral omdat steeds meer instellingen en bedrijven hun wagenpark willen of moeten verduurzamen.”

MAAT is een allround multidisciplinair logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat dat uw wereld in beweging houdt. Met nationaal en internationaal transport, exceptioneel transport. Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking. Volledig denkend vanuit fourth party logistics (4PL) en duurzaamheid. MAAT heeft 195 medewerkers in dienst en is ISO 9001-, ISO 14001, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4.