Techniek

MAAT Techniek voert volledig onderhoud en keuringen uit van uiteenlopende voertuigen, van bestelbus tot touringcar ongeacht merk, type of grootte. We beschikken hiervoor over een grote, compleet uitgeruste werkplaats in Alblasserdam.

Daarnaast biedt onze geautomatiseerde Truckwash de mogelijkheid om alle denkbare voertuigen volledig te reinigen. Zowel de Truckwash als de werkplaats zijn Bovag gecertificeerd.

Selecteer één van onze diensten:

Reparatie & Onderhoud

Keuringen en inbouw

Truckwash

Het onderhoud van de bedrijfswagens vindt plaats in onze moderne werkplaats.

Met gebruik van diagnostische apparatuur kunnen wij binnen korte tijd analyseren wat er mis is met de wagen en de storing snel verhelpen. Onze goed opgeleide monteurs zorgen ervoor dat uw materieel weer snel beschikbaar is voor gebruik. MAAT Techniek biedt daarnaast een storingsdienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is.

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van MAAT techniek voor uw bedrijfsvoertuigen of uw particuliere voertuigen? Neem vrijblijvend contact via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MAAT Transport vrachtwagens

Uw wereld in beweging

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat dat uw wereld in beweging houdt. Met exceptioneel transport en contractvervoer.

Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking.

Meer over MAAT

Techniek in beeld

Het MAAT-Gevoel

Dat is wat al onze mensen gemeen hebben. Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan. Een bedrijf waar het dagelijks over logistiek en over zwaar en exceptioneel transport gaat, maar waar het in feite om de mensen draait. En zo voelt het ook.

Dat is het MAAT-gevoel. En dat maakt dat ook jij je snel zult thuis voelen bij MAAT.

Ook werken bij MAAT? Bekijk onze vacatures