Logistiek

MAAT Logistiek richt zich op de opslag en overslag van onderdelen, machines en (industriële) goederen. We faciliteren opslagruimte voor stukgoederen, pijpleidingen, stalen buizen, frames, (zware) machines, aggregaten, cradles, units enz. Maar ook voor de opslag van pallets bent u in onze bedrijfshallen aan het juiste adres. Op Nieuwland Parc in Alblasserdam faciliteren we opslagloodsen met ruim 10.000 mcapaciteit en beschikken over bovenloopkranen tot 30 ton.

Daarnaast is er 5.000 m2  buitenopslagcapaciteit, gelegen direct aan de A15 naast het containertransferium. Het terrein is afgesloten en beveiligd. Dit terrein leent zich door hoge grondbelasting uitstekend voor bijvoorbeeld opslag van zware materialen uit de sectoren scheepsbouw, onshore, offshore, olie en gas en (wind)energie. Maar ook andere materialen, zoals containers, kunnen hier worden opgeslagen. Wij beschikken over eigen laad- en losfaciliteiten tot 200 ton hefvermogen. Tevens beschikken we over opslagmogelijkheden in Zwijndrecht (Lindtsedijk). Uw goederen kunt u bij ons tijdelijk of permanent opslaan.

Selecteer één van onze diensten:

Warehouse & Opslag

Lashing en Securing

MAAT4PL
Ketenregie

Zeecontainer huren

Locaties

MAAT Logistiek verzorgt zowel inslag als uitslag voor alle (stuk)goederen. Indien gewenst kunnen we de gehele transportcoördinatie verzorgen waarbij onze vrachtwagen uw goederen naar de gewenste locatie vervoeren. We werken met een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem, waardoor alle goederen direct te traceren zijn.

Meer informatie?

Voor iedere klant kunnen wij een logistiek systeem ontwerpen en implementeren. Zo kunnen wij u ontzorgen van planning tot vervoer en ook zorg dragen voor de integratie van uw softwaresysteem.

Neem gerust contact met ons op om uw aanvraag voor logistiek te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Complete logistieke dienstverlening

Naast de huur van alleen opslagruimte biedt MAAT u ook de mogelijkheid tot inzet van logistiek personeel en intern transportmaterieel in uw warehouse. Wij hebben de doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat we al uw transportactiviteiten en logistieke processen kunnen overnemen. We regisseren de volledige supply chain en zoeken constant naar de beste oplossingen voor uw organisatie.

Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).

Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Referenties:
Voor STILL Benelux uit Hendrik Ido Ambacht en Oceanco uit Alblasserdam verzorgen wij de complete logistieke dienstverlening en treden we op als fourth party logistics partner.

Bekijk onze partners
MAAT Transport vrachtwagens

Uw wereld in beweging

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat dat uw wereld in beweging houdt. Met exceptioneel transport en contractvervoer.

Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking.

Meer over MAAT