Elektrische werktuigdrager

Bent u op zoek naar een elektrische werktuigdrager? Bij MAAT Logistiek bent u op de juiste plek! Doordat steeds meer organisaties overgaan op een duurzame oplossing voor hun vervuilende voertuigen kunt u bij ons terecht voor elektrische bedrijfsvoertuigen van MAAT E-Mobility! U koopt of huurt een schone en stille elektrische werktuigdrager die een bijdrage levert aan de vermindering van CO2-uitstoot binnen uw organisatie. Dit is waar we met z’n allen uiteindelijk naar streven. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Kom gerust bij ons langs in Alblasserdam of neem contact op via het contactformulier!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Elektrische werktuigdrager

Elektrische werktuigdrager | MAAT E-mobility

Elektrische werktuigendragers zijn perfect voor werkzaamheden in groenonderhoud in zowel stedelijke gebieden, als op campings, vakantieparken en andere openbare ruimten. Daarbij vormen ze een uitstekend milieuvriendelijk alternatief voor werktuigdragers die op een verbrandingsmotor werken. In ons assortiment hebben we verschillende merken, waaronder Addax en Flinc, die kwalitatief goede en betrouwbare elektrische bedrijfsvoertuigen leveren. Uiteraard kunnen we indien gewenst ook andere merken leveren. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onderhoud aan uw elektrische bedrijfsvoertuig

Naast de verkoop en verhuur van elektrische werkvoertuigen, bieden wij ook een onderhoud\reparatie service aan. MAAT E-Mobility biedt service, onderhoud, reparatie en keuring van alle elektrische transportmiddelen voor vervoer van personen en/of goederen. Dit wordt gedaan door vakkundige monteurs die allemaal in het bezit zijn van een VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen). Hierdoor kunt u erop gerust zijn dat dit met de juiste kennis gebeurt. U kunt bij ons 24/7 terecht voor de beste service! Meer informatie over onderhoud en reparatie.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over de Elektrische werktuigdrager? Wij beantwoorde deze graag! Ook kijken we graag met u mee welk elektrisch voertuig passend is om voor u te kopen of huren.  Neem contact met ons op via 078 – 691 28 0 of mail naar info@maat4pl.nl. Graag tot snel bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.