Elektrische werktuigdrager

Bent u op zoek naar een elektrische werktuigdrager? Bij MAAT Logistiek bent u op de juiste plek! Doordat steeds meer organisaties overgaan op een duurzame oplossing voor hun vervuilende voertuigen kunt u bij ons terecht voor elektrische bedrijfsvoertuigen van MAAT E-Mobility! U koopt of huurt een schone en stille elektrische werktuigdrager die een bijdrage levert aan de vermindering van CO2-uitstoot binnen uw organisatie. Dit is waar we met z’n allen uiteindelijk naar streven. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Kom gerust bij ons langs in Alblasserdam of neem contact op via het contactformulier!

Neem contact op

Modellen

Addax MT15n

Download gratis leaflet

Leffert LM

Download gratis leaflet

Addax MT15n

Addax-MT15n
Download gratis leaflet

Selvo LT Cargo

Download gratis leaflet

Meer informatie ontvangen

Vraag nu uw offerte op
Elektrische werktuigdrager

Elektrische werktuigdrager | MAAT E-mobility

Elektrische werktuigendragers zijn perfect voor werkzaamheden in groenonderhoud in zowel stedelijke gebieden, als op campings, vakantieparken en andere openbare ruimten. Daarbij vormen ze een uitstekend milieuvriendelijk alternatief voor werktuigdragers die op een verbrandingsmotor werken. In ons assortiment hebben we verschillende merken, waaronder Addax en Flinc, die kwalitatief goede en betrouwbare elektrische bedrijfsvoertuigen leveren. Uiteraard kunnen we indien gewenst ook andere merken leveren. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Meer informatie

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over de Elektrische werktuigdrager? Wij beantwoorde deze graag! Ook kijken we graag met u mee welk elektrisch voertuig passend is om voor u te kopen of huren.  Neem contact met ons op via 078 – 691 28 0 of mail naar info@maat4pl.nl. Graag tot snel bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.