Elektrische bestelbus kopen

Wilt u graag een Elektrische bestelbus kopen voor uw organisatie? Dan zit u goed bij MAAT! Bij ons kunt u namelijk elektrische voertuigen kopen of huren die geschikt zijn voor uw organisatie. Ons team van deskundige medewerkers helpt u graag bij het uitkiezen en geeft u gedegen advies, waar u écht wat aan heeft. Ga bewust om met het milieu en ontdek de voordelen zelf! Wij nodigen u uit om langs te komen in onze showroom in Alblasserdam om alle opties en mogelijkheden te komen bekijken.

Neem contact met ons op en kom langs!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Elektrische bestelbus kopen

Elektrische bestelbus kopen | MAAT E-Mobility

CO2 neutraal en fluisterstil rijden zijn natuurlijke twee van de grote voordelen van een elektrische bestelbus, uiteraard gaan we allemaal voor een voertuig dat slimmer, schoner, stiller, kleiner en veiliger moeten worden. Dit is dan ook de toekomst wanneer het aankomt op auto’s en bestelbussen die in drukke binnensteden mogen rijden. Wees daarom tijdig met het overschakelen op duurzame voertuigen. Wist u dat u ook gebruik kunt maken van financiële voordelen zoals de milieu investeringsaftrek (MIA) en voor E-voertuigen geen wegenbelasting en BPM (belasting op voertuigen) geldt. Nog meer redenen om die elektrische bestelbus te kopen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Ons assortiment

Bij MAAT E-Mobility beschikken we over elektrische voertuigen van de merken Addax en Flinc. Uiteraard kunnen we ook andere merken leveren indien gewenst. Wij zijn merk onafhankelijk en denken daarom altijd mee met de geschikte oplossing voor uw organisatie. Bent u benieuwd naar een voorbeeld van de elektrische bedrijfsvoertuigen van MAAT E-Mobility. We hebben o.a. Elektrische werkvoertuigen op bedrijventerreinen of in fabriekshallen, elektrische werktuigdragers voor werkzaamheden in groenonderhoud, elektrische bussen voor personenvervoer bij zorginstellingen en nog veel meer.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Heeft u vragen over een elektrische bestelbus kopen? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen met uw vragen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Alblasserdam! Tot snel bij MAAT Logistiek.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.