Elektrische bestelbus

Bent u op zoek naar een plek voor het kopen of huren van een elektrische bestelbus? Dan zit u goed bij MAAT E-Mobility. Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan elektrische voertuigen te gebruiken voor verschillende doeleinden. Deze verkopen én verhuren wij aan overheidsinstellingen, bedrijven en organisaties. Met het oog op de toekomst worden er steeds meer elektrische voertuigen verkocht. Deze zijn namelijk CO2 neutraal, fluisterstil en zorgen voor een gezondere en rustigere leefomgeving.

Wij gaan met de tijden mee, u ook? Vraag meer informatie aan bij één van onze collega’s!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Elektrische bestelbus

Elektrische bestelbus | MAAT denkt met u mee!

Bij MAAT E-Mobility hebben we verschillende elektrische voertuigen. We zijn officiële dealer van Addax en Flinc, maar kunnen u ook een ander gewenst voertuig leveren. Kom gerust langs in onze showroom. Hier zullen onze medewerkers u gerust helpen bij het beantwoorden van al uw vragen. Een elektrische bestelbus biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Naast de milieuvoordelen kan het ook financieel een goede investering zijn. Hierbij kunt u denken aan de milieu investeringsaftrek (MIA) en geldt voor E-voertuigen geen wegenbelasting en BPM (belasting op voertuigen). Daarnaast komen er in de toekomst milieu zones in verschillende steden. Dient u hier te zijn om een dienst te leveren of voor andere zaken, dan mag u niet meer met een dieselvoertuig dit gebied in.

Meer informatie

De mogelijkheden bij MAAT

Naast een elektrische bestelbus die dienst kunnen verlenen aan pakketbezorgers, apotheken, food delivery bedrijven of bedrijven in de bouw hebben we nog andere mogelijkheden, zoals:

  • Elektrische werkvoertuigen op bedrijventerreinen of in fabriekshallen;
  • Elektrische werktuigdragers voor werkzaamheden in groenonderhoud;
  • Elektrische bussen voor personenvervoer bij zorginstellingen;
  • Elektrische nutsvoertuigen met een open of dichte (kiep)bak voor op vakantieparken;
  • Elektrische kleine auto’s voor regionale makelaars of huisartsen.

Wij kijken graag met u mee bij het uitzoeken van de geschikte elektrische voertuigen voor uw organisatie. Tevens bieden we ook onderhoud aan elektrische bedrijfsvoertuigen. Lees hier meer.

Meer informatie aanvragen

Heeft u nog vragen over het kopen of huren van een elektrische bestelbus bij MAAT E-Mobility? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze collega’s. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en opties. Graag tot ziens bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.