Autolaadkraan transport

Zoekt u een organisatie die u kan helpen bij autolaadkraan transport? MAAT Transport heeft een uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel transport. Wij voeren transport uit met ons eigen wagenpark. Ons wagenpark kent een grote diversiteit aan wagens met autolaadkranen tot wel 110 tonmeter en volgmateriaal bestaande uit uitschuifbare trailers, semi diepladers en eurodiepladers. Door ons ruime wagenpark kunnen wij alle mogelijke exceptionele transporten voor u verzorgen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van autolaadkraan transpont? Neem dan snel contact met ons op!

Neem contact op

Exceptioneel transport

Industriële verhuizingen

Wagenpark

Autolaadkraan

Transport met onze autolaadkranen

Bij MAAT Transport beschikken we over twee soorten voertuigen met autolaadkraan, namelijk bakwagens met kraan en trekkers met kraan. In de categorie bakwagens kunnen wij onze voertuigen voorzien van hydraulische laad- en loskraan. De autolaadkraancapaciteit varieert van 15 ton/meter tot aan 110 ton/meter.  Tevens zijn alle bakwagens voorzien van een aansluiting voor een aanhangwagen (wipkar). De mogelijkheid bestaat om een uitschuifbare aanhanger (tot 10 meter) in te zetten. Als het gaat om onze trekkers varieert de autolaadkraancapaciteit van 20 ton/meter tot aan 85 ton/meter. Bovendien zijn onze trekkers volledig uitgerust: ADR-uitvoering, doorlopende ontheffingen (lang, breed, hoog) voor exceptioneel transport, divers spanmateriaal (spanbanden, spankettingen) en goedgekeurd hijsmateriaal.

Meer informatie

Exceptioneel Transport met een autolaadkraan in beeld

Impressie van autolaadkraan transport naar de Botlek:

MAAT is uw betrouwbare transportpartner

Ons wagenpark rijdt zowel nationaal als internationaal. Daarnaast plannen wij ons transport vanuit vier strategische locaties: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek, Antwerpen (Havengebied) en Farmsum (Groningen). Tevens legt MAAT de lat voor zijn chauffeurs hoog en investeren we in opleidingen. Een uitstekende reputatie op het gebied van (exceptioneel) transport begint namelijk met goede chauffeurs. Onze chauffeurs beschikken daarom allemaal over de volgende certificaten:

  • Heftruckcertificaat
  • ADR-certificaat (gevaarlijke stoffen)
  • Veiligheidscertificaat (VCA)
  • Hijskraancertificaat
  • Hoogwerker certificaat

Zo ben je bij MAAT altijd verzekerd van deskundige service en betrouwbaar transport.

Autolaadkraan

Neem contact met ons op!

Dankzij deze chauffeurs en ons uitgebreide wagenpark kunnen we iedere aanvraag voor ieder soort transport aan. Heeft u nog enkele vragen voor ons? Of kunnen wij u ondersteunen bij transport met een autolaadkraan? Neem dan direct contact met ons op! Wij kijken graag met u mee en bespreken de verschillende mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.