Heftruck Verkoop

Altijd een geschikte machine

MAAT Heftrucks verkoopt niet alleen machines vanuit de eigen vloot. Door de jarenlange ervaring beschikt MAAT Heftrucks over tal van betrouwbare partners/leveranciers waardoor we altijd in staat zijn een geschikte machine voor u te vinden. Dit kan een gebruikte machine zijn, maar natuurlijk ook een geheel nieuwe machine.

Onze specialisten helpen u graag verder met de keuze voor de specifieke machine die past bij uw wensen.

Vraag nu uw offerte op

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

De juiste type machine

Alvorens u tot de aankoop van een eigen machine overgaat, is het naast het bepalen van het beschikbare budget vanzelfsprekend van groot belang om goed te bekijken in welke situatie u de machine gaat gebruiken. Binnen MAAT Heftrucks beschikken we over de expertise om u te informeren welke machine het beste past bij uw behoefte.

Heeft u al een machine, dan weet u welke kenmerken uw volgende machine moet hebben. Desondanks is het altijd zinvol om in een gesprek alle kenmerken nog eens nader te bekijken. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Keuze voor aandrijving (elektrisch, diesel, LPG)

  • Type mast en hefhoogte

  • Benodigde banden

  • Benodigde gangpadbreedte

  • Cabine specificaties

  • Type vorken

Voor een tijdelijke periode

Gaat uw voorkeur toch uit naar een tijdelijk gebruik van een machine, kijk dan voor meer informatie bij Heftruck Verhuur. Wilt u niet direct de investering in een machine doen, maar kiest u liever voor een constructie met een maandelijkse betaling, dan vindt u deze informatie bij Heftruck Lease.

Heftruck Lease
Heftruck Verhuur

Heftrucks

Ontvang persoonlijk advies

MAAT Heftrucks beschikt over meer machines dan we op onze website vermelden. Staat de door u gewenste machine er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op zodat we uw MAATwerk aanvraag in behandeling kunnen nemen.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 078-699 56 59 of stuur uw e-mailbericht naar: sales@maat4pl.nl.

Viggo Bok

Accountmanager

Telefoon 078 691 2800

JvH
Jeroen van Hemert
Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op