Tijdens het jaarlijkse TLN jaarcongres heeft MAAT de finalistenaward van de TLN Ondernemersprijs 2016 ontvangen. Juryvoorzitter Walther Ploos van Amstel en presentatrice Anita Witzier overhandigde de award.

Arjan Maat: ‘De Winter Logistics feliciteer ik van harte met de overwinning. Maar zowel mijn vader als ik zijn ontzettend trots dat wij de finalistenaward in ontvangst hebben mogen nemen. Een enorme pluim op het werk, de inzet en de samenwerking van alle mensen die bij ons familiebedrijf werkzaam zijn.’

Motivatie

Het was een lastige keuze een winnaar te kiezen volgens Walther Ploos van Amstel: ‘Alle drie de finalisten zijn echte ambassadeurs voor logistiek Nederland en behoren terecht in deze landelijke top drie in de categorie Groot. Ze kijken vooruit naar de toekomst en hebben zelfs in de crisistijd geïnvesteerd en geïnnoveerd ’ Toch is de jury tot een winnaar gekomen. Het juryrapport oordeelde over MAAT als een krachtig en energiek bedrijf die toekomst gericht zijn door de investeringen die ze maken. Klantgericht door de mogelijkheden die ze aan klanten bieden om in het volledige logistieke concept te ontzorgen, 4PL. Voorlopers op het gebied van veiligheid door de beveiligde Truckparking. Ze hebben een toekomstgerichte professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van ICT, HR en Communicatie. Als slot wilde de jury nog meegeven dat de  klantenportefeuille van MAAT meer dan indrukwekkend te noemen is.

Finalisten

TLN organiseert de verkiezing voor de TLN Ondernemersprijs inmiddels voor de elfde keer. Bedrijven die zich aantoonbaar onderscheiden op ondernemerschap in de sector transport en logistiek worden daarmee in de schijnwerpers geplaatst. Voor de prijs van 2016 was het thema ‘1 + 1 = 3’. Dat betekent dat behalve naar het algemeen ondernemerschap ook wordt gekeken naar elkaar versterkende bedrijfsactiviteiten en naar de samenwerking binnen het bedrijf en met andere bedrijven.

Finalistenaward voor MAAT

Bekijk hier de film die door TLN gemaakt en vertoond is tijdens de bekendmaking van de winnaars

@Fotografie CeesvdWal