Nieuwe aanwinst

Deze week hebben wij onze nieuwe trailer in gebruik genomen. Ekeri is de toonaangevende producent van opleggers. Ekeri heeft jarenlange ervaring in ontwikkeling en productie van opleggers zowel voor bestaande specificaties , maar ook voor oplossingen op maat. Bij deze trailer kan de zijkant volledig open en stelt ons in staat snel en veilig te kunnen laden en lossen. We kunnen hiermee langere lengtes vervoeren, grotere kisten en producten die fragiel zijn. Door de harde kasten staat de lading stabieler. MAAT Transport is trots op deze veelzijdige aanvulling op zijn wagenpark.

Wagenpark MAAT

Het wagenpark van MAAT is veelzijdig te noemen. Vrijwel alle ruim 90 voertuigen zijn verschillend van configuratie zodat wij in elke vraag kunnen voldoen. Al het in te zetten materieel voldoet aan alle wettelijke eisen. Het wagenpark van MAAT is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of toekomstige geldende milieueisen. Dit is een uitkomst van ons investeringsplan. Zo vervangen wij ook in 2015 diverse voertuigen van onze transportafdeling om aan alle wettelijke eisen te blijven voldoen.

Transport mogelijkheden

MAAT Transport heeft uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel vervoer. De transporten voeren wij uit met ons eigen wagenpark dat bestaat uit uiteenlopende wagens en volgmateriaal met autolaadkranen tot wel 85 ton/meter. Hierdoor is MAAT Transport perfect inzetbaar voor complete bedrijfs- en interne verhuizingen en kunnen we naast het transport ook de plaatsingswerkzaamheden uitvoeren van bijvoorbeeld kluizen, schakelkasten en pompunits. Ons wagenpark rijdt zowel nationaal als internationaal en plannen wij vanuit drie strategische locaties: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek en Antwerpen (Havengebied).

Onderdeel van MAAT is Kroon Transport , een internationaal opererend transportbedrijf uit Alblasserdam dat sinds juli 2014 zelfstandig onder de vlag van MAAT opereert. Kroon Transport is gespecialiseerd in groupage en distributie van palletzendingen van en naar de Benelux en Duitsland.

@FototografieCeesvdWal