Elektrotrekker

Wilt u uw bedrijf verduurzamen? Kies dan voor een elektrotrekker van MAAT E-Mobility! Elektrotrekkers zijn geschikt voor veel verschillende taken, daardoor worden ze in veel branches gebruikt. MAAT E-Mobility heeft een merkonafhankelijk aanbod elektrische voertuigen, waaronder trekkers. Deze voertuigen zijn CO2 neutraal en fluisterstil. Maak de stap naar een duurzame toekomst met een elektrische trekker voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een elektrotrekker? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Duurzaam transport

Waarom een elektrotrekker inzetten?

In onze samenleving wordt het gebruik van elektrische voertuigen steeds belangrijker. Door de inzet van een elektrische trekker kunt u CO2 neutraal werken. Naast het grote voordeel voor het milieu, levert het nog meer aantrekkelijke voordelen op. Elektrische trekkers zijn namelijk ook in te zetten in afgesloten ruimten, omdat er geen sprake is van uitlaatgas. Daarnaast zijn er nog verschillende financiële voordelen. Zo profiteert u bij de inzet van elektrische voertuigen onder andere van milieu investeringsaftrek (MIA) en hoeft u geen wegenbelasting en belasting op voertuigen (BPM) te betalen.

Meer informatie

Elektrotrekker kopen of huren

Bij MAAT E-Mobility heeft u de mogelijkheid om een electro trekker te kopen of huren. Ons assortiment bestaat uit elektrische voertuigen van merken als Addax en Flinc. Wij zijn echter merkonafhankelijk, dus ook voor voertuigen van andere merken kunt u bij ons terecht. Tevens staan wij voor u klaar bij de keuze voor de juiste Electro trekker. Ons gecertificeerd personeel heeft kennis van zaken en kan u voorzien van advies op maat.

Contact met MAAT E-mobility

Steeds meer bedrijven verruilen hun vervuilende voertuigen voor een oplossing die milieuvriendelijker is. MAAT E-Mobility helpt u met de juiste keuze voor een elektrisch voertuig. Wilt u een elektrotrekker of ander elektrisch voertuig inzetten voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.