Elektrische werkvoertuigen

Bent u op zoek naar elektrische werkvoertuigen? Dan bent u bij E-Mobility van MAAT op de juiste plek. Steeds meer organisaties zijn op zoek naar een oplossing die duurzaam is. Vervuilde voertuigen worden ingeruild voor elektrische voertuigen. Bij MAAT E-Mobility kunt u terecht voor de verkoop van schone en stille elektrische werkvoertuigen. Niet alleen leveren deze een bijdrage aan de vermindering van uw CO2-uitstoot. U kunt er ook nog eens fiscale voordelen mee behalen. Mooi meegenomen toch? Niet alleen kunt u onze modellen kopen, wij hebben ook elektrische voertuigen beschikbaar voor de verhuur.

Informeer bij één van onze collega’s naar meer informatie over onze elektrische werkvoertuigen. Neem contact op.

Neem contact op

Modellen

Addax MT15n
Download gratis leaflet
Leffert LM
Download gratis leaflet
Addax MT15n
Addax-MT15n
Download gratis leaflet
Selvo LT Cargo
Download gratis leaflet
Meer informatie ontvangen
Vraag nu uw offerte op
Elektrische werkvoertuigen

Elektrische werkvoertuigen | MAAT E-Mobility

Elektrische werkvoertuigen zijn handig voor allerlei werkzaamheden in de industrie/facilitair, stadslogistiek, recreatie of groenvoorzinging. Denk maar eens aan een werkvoertuig die boodschappen rondbrengt in de binnenstad? Of een voertuig dat pakketjes rondbrengt in binnensteden. Het maakt niet uit wat u nodig heeft, bij MAAT kunt u terecht voor 100% elektrische bedrijfs- en personenvoertuigen. Dit is ideaal wanneer u uw bedrijf of organisatie wilt verduurzamen. Samen met u zoeken wij naar de geschikte oplossing. We zijn merkonafhankelijk en bieden altijd eerlijk en passend advies. Kom gerust langs in onze showroom in Alblasserdam waar wij al onze elektrische voertuigen hebben staan. Er zijn genoeg opties, zo is er altijd wel iets voor u bij!

Meer informatie

Onderhoud aan elektrische werkvoertuigen

Wist u dat wij ook onderhoud uitvoeren aan uw elektrische voertuigen? MAAT E-Mobility biedt o.a. service, onderhoud, reparatie en keuring van alle elektrische transportmiddelen voor vervoer van personen en/of goederen. Onze monteurs zijn allemaal goed opgeleid en in het bezit van een VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen). Zo kunt u er zeker van zijn dat enkel vakkundige monteurs aan uw voertuig sleutelen.

Meer informatie over onderhoud en reparatie.

Neem contact op!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over elektrische werkvoertuigen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze collega’s staan u graag te woord met al uw vragen. Graag tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.