Elektrische camionette

Bent u op zoek naar een elektrische camionette? Dan bent u bij de E-Mobility services van MAAT aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt elektrisch voertuig die u in uw bedrijf of organisatie kunt gebruiken. Tegenwoordig zijn er vele opties en is het belangrijk om goed advies te ontvangen zodat u weet welk type voertuig het beste past bij uw doelstellingen. Bij MAAT E-Mobility werken we met kwalitatieve merken waaronder Addax en Flinc. Mocht u toch neigen naar één ander merk voertuig. Vraag onze medewerkers dan om de mogelijkheden!

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Elektrische camionette

Elektrische camionette | MAAT E-Mobility staat tot u dienst!

Er zijn veel bedrijven die de stap zetten om duurzamer te gaan rijden. Speciaal voor deze organisatie heeft MAAT E-Mobility verschillende elektrische bedrijfsvoertuigen in het aanbod. Zo kunt u denken aan elektrische bestelwagens, elektrische werkvoertuigen, elektrische werktuigdragers, elektrische bussen, elektrische nutsvoertuigen en elektrische kleine auto’s. Goed om te benoemen is dat wij merkonafhankelijk zijn, alles voor u uit handen nemen van A tot Z, kennis van zaken hebben, snel bereikbaar zijn én 24/7 service kunnen verlenen. Kom gerust langs in onze showroom om alle modellen te komen bekijken en advies te krijgen van één van onze medewerkers.

Meer informatie

Onderhoud aan uw elektrische voertuigen

Wist u dat we bij MAAT E-Mobility ook onderhoud aan elektrische bedrijfsvoertuigen leveren. Soms werken elektrische voertuigen niet naar behoren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bij ons kunt u terecht voor service, onderhoud, reparatie en keuring van alle elektrische transportmiddelen voor persoons en goederenvervoer. Wij hebben ervaring met onder andere elektrische werkvoertuigen, elektrische nutsvoertuigen en elektrische werktuigdragers. Heeft u een elektrisch bedrijfsvoertuig dat onderhoud of reparatie nodig heeft? Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie aanvragen

Wilt u nog iets weten over de verkoop of verhuur van onze elektrische camionette? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder en bieden u gedegen advies. Graag tot ziens bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.