Duurzame mobiliteit

Duurzame mobiliteit heeft de toekomst. Het is een manier van vervoer, waarbij we het milieu niet belasten en geen CO2-uitstoot veroorzaken. Elektrisch rijden is onderdeel van duurzame mobiliteit. Steeds meer bedrijven verruilen hun vervuilende voertuigen voor een oplossing die duurzamer is. Door 100% elektrisch te rijden, is er geen sprake van CO2-uitstoot. Hierdoor beperken we de invloed op het milieu die wordt veroorzaakt door vervoer.

MAAT E-Mobility is uw betrouwbare partner voor duurzame mobiliteit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Duurzaam transport

Voordelen van duurzame mobiliteit voor uw bedrijf

Duurzame mobiliteit is erg belangrijk voor een duurzame toekomst. Dit is al een goede reden om over te stappen naar elektrisch rijden. Echter, duurzame mobiliteit kent ook vele voordelen voor uw bedrijf. Zo bespaart u onder andere op brandstofkosten en onderhoudskosten. Ook betaalt u geen wegenbelasting en aanschafbelasting voor elektrische voertuigen. Bovendien bent u klaar voor toekomstige wetgeving en heeft u geen last van milieuzones en venstertijden. Ten slotte is het goed voor het groene imago van uw bedrijf. Genoeg reden om te kiezen voor duurzame mobiliteit, toch?

Meer informatie

Duurzame voertuigen inzetten

Dat duurzame voertuigen de toekomst hebben, is meer dan duidelijk. Maar waar kun je de elektrische bedrijfsvoertuigen van MAAT E-Mobility allemaal voor inzetten? Een aantal voorbeelden:

  • Elektrische werkvoertuigen op bedrijventerreinen of in fabriekshallen
  • Elektrische werktuigdragers voor werkzaamheden in groenonderhoud
  • Elektrische bussen voor personenvervoer bij zorginstellingen
  • Elektrische nutsvoertuigen met een open of dichte (kiep)bak voor op vakantieparken
  • Elektrische bestelwagens voor pakketbezorgers, apotheken of fooddelivery
  • Elektrische kleine auto’s voor regionale makelaars of huisartsen

Zet de stap naar elektrisch rijden

Maakt u de stap naar elektrisch rijden voor duurzame mobiliteit? Dan helpen wij u graag. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies. Hierbij kijken we naar de uitdagingen in uw bedrijf. Door ons ruime, merkonafhankelijke assortiment hebben we altijd de juiste oplossing. Bovendien kunnen wij u volledig ontzorgen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Ten slotte bieden wij 24/7 service, indien gewenst ook op locatie. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of kom langs in onze showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.