Duurzame bestelbus

Wilt u een duurzame bestelbus aanschaffen voor uw organisatie? MAAT E-Mobility heeft een ruim assortiment aan elektrische voertuigen die u kunt kopen of huren. Zo hebben we merken als Addax en Flinc, maar ook andere merken kunnen naar wens worden gerealiseerd. Daarnaast hebben wij ook opgeleide servicemonteurs in dienst die u snel en vakkundig helpen wanneer uw elektrische voertuig niet meer naar behoren werkt of een onderhoudsbeurt nodig heeft. Dat is pas service!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Duurzame bestelbus

Duurzame bestelbus | MAAT E-Mobility

‘Duurzaamheid voorop’ is een slogan dat steeds vaker wordt gebruikt. Zo ook bij MAAT. Wij vinden het namelijk belangrijk om mee te gaan met de tijden en duurzaamheid hoog in het vaandel te zetten. Vandaar onze MAAT E-Mobility dienst met kwalitatief goede en betrouwbare elektrische bedrijfsvoertuigen. Duurzame bestelbussen hebben namelijk vele voordelen. Allereerst zijn ze goed voor het milieu en maken ze minder tot geen herrie. Maar daarnaast brengt het u ook financiële voordelen zoals de milieu investeringsaftrek (MIA) en geldt voor E-voertuigen geen wegenbelasting en BPM (belasting op voertuigen).

Meer informatie

Onze diensten

Koopt u een duurzame bestelbus bij MAAT E-Mobility? Dan bieden wij u het gehele pakket, hierbij kunt u denken aan volledige ontzorging, 24/7 service en kennis van zaken met gecertificeerd personeel etc. Wij bieden altijd een passend oplossing voor uw situatie en denken graag mee. Tevens bieden we ook onderhoud, reparatie en keuring aan voor alle elektrische transportmiddelen voor vervoer van personen en/of goederen. Onze monteurs zijn goed geschoold en beschikken allemaal over de certificering VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen).

Meer informatie aanvragen

Meer informatie ontvangen over een duurzame bestelbus? Wij voorzien u graag van meer informatie. U kunt uw vragen stellen via het contactformulier of bellen naar 078 691 28 00. Graag tot ziens bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.