Duurzaam wagenpark

Aan de slag met een duurzaam wagenpark? MAAT E-Mobility helpt u op weg! Heeft u de ambitie om uw gehele of een deel van uw wagenpark elektrisch te maken? Dan staat MAAT voor u klaar! Bij ons kunt u terecht voor elektrische werkvoertuigen die u kunt gebruiken voor verschillende gelegenheden. Zo bieden onze specialisten u persoonlijk advies op maat aan en kijken we samen met u naar alle mogelijkheden. MAAT denkt aan de toekomst! Doet u dat ook?

Informeer naar alle mogelijkheden en neem contact met ons op.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Duurzaam wagenpark

Duurzaam wagenpark | MAAT is uw partner!

Wanneer u een duurzaam wagenpark wilt realiseren zijn er natuurlijk elektrische voertuigen nodig. MAAT E-Mobility biedt 100% elektrische bedrijfs- en personenvoertuigen aan. Door middel van onze kennis en ervaring zoeken we samen met u naar een passende en duurzame mobiliteitsoplossing. Wij werken merkonafhankelijk en hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het onderhoud van elektrische voertuigen. Kom langs in onze showroom, dan kunnen we u alle mogelijkheden laten zien. Hier kunt u alle modellen op uw gemak bekijken. Tevens kunt u informeren welke geschikt zijn voor uw wagenpark.

Meer informatie

Welke elektrische voertuigen heeft MAAT?

Ruil uw vervuilende voertuigen in voor stille en schone voertuigen. Wij bieden elektrische voertuigen aan voor verschillende bedrijven en organisaties. Zo hebben we:

  • Verschillende elektrische werkvoertuigen op bedrijventerreinen of in fabriekshallen;
  • Voor werkzaamheden in groenonderhoud hebben we elektrische werktuigdragers;
  • Elektrische bussen voor personenvervoer bij zorginstellingen;
  • Voor vakantieparken hebben we elektrische nutsvoertuigen met een open of dichte (kiep)bak;
  • Elektrische bestelwagens voor pakketbezorgers, apotheken of fooddelivery;
  • Elektrische kleine auto’s voor regionale makelaars, huisartsen of

Goed om te weten is dat we ook het onderhoud aan uw elektrische voertuigen uit kunnen voeren. Meer informatie over onderhoud en reparatie.

Neem contact op!

Laat MAAT E-Mobility u helpen op weg naar een duurzaam wagenpark. Stel gerust uw vragen of informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier. MAAT biedt een ruim assortiment, volledige ontzorging en 24/7 service (indien gewenst op locatie). Kom langs of bel 078 – 691 28 0 met een van onze medewerkers! Tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.