De reis naar de eerste klimaatneutrale wedstrijd in het NL Betaald Voetbal in beeld.

Samen nieuwe energie creëren.

Duurzame mobiliteit

FC Dordrecht grasmeester Jan rijdt altijd op een diesel tractor om klusjes te doen rond en in het stadion. Dat kan natuurlijk beter…! MAAT E-Mobility denkt mee over duurzame oplossingen met elektrische bedrijfsvoertuigen. Voor de club, de stad en de regio. Want in 2025 is er in het centrum van Dordrecht een ‘zero emissie zone’.

Mediapartner van Energiek Dordt, Fraimworks maakt een aantal afleveringen over deze collectieve challenge. Om te inspireren, door samenwerking te versnellen. Uitdagingen, ideeën en oplossingen worden in beeld gebracht. Voor FC Dordrecht, Gemeente Dordrecht en Smart Delta Drechtsteden. Op het gebied van energie, mobiliteit, voedsel & verspilling, bewustwording en communicatie.

 De klimaatneutrale wedstrijd is een van de vele ideeën die binnen Energiek Dordt de afgelopen maanden is ontstaan. Door samenwerking tussen betaald voetbal, bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties: Samen nieuwe energie creëren in Dordrecht en Smart Delta Drechtsteden! Energiek Dordt.