De Wens van Ivo

BIJZONDERE STICHTING. BIJZONDERE MENSEN. DAAR WERKEN WE GRAAG MEE SAMEN!

MAAT ontzorgt in het complete logistieke proces. Van exceptioneel transport tot op- en overslag van goederen en van onderhoud van een wagenparken tot de verkoop en verhuur van heftrucks. Wij snappen wat een onderneming nodig heeft om het verschil te maken en helpen graag om dat te bereiken. Door een flexibele en betrouwbare partner te zijn die de wereld in beweging brengt.

Behalve een zakelijke partner zijn wij sterk maatschappelijk betrokken bij de omgeving waarin wij gevestigd zijn. Die betrokkenheid is voor ons een vanzelfsprekendheid. We zijn dan ook breed maatschappelijk actief. Een van die activiteiten is het bieden van arbeidsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die graag willen meedraaien, maar net even meer begeleiding nodig hebben, een extra duwtje in de rug. En om die reden hebben wij een samenwerkingsverband met Sterk@werk. Een bijzondere stichting met bijzondere mensen waar MAAT graag zijn steentje aan bijdraagt.

Op maandag werkt Ivo via Sterk@werk bij ons. Ivo heeft het downsyndroom en wilde graag in een “stoer mannenbedrijf” werken. MAAT heeft nu een leuke en inspirerende taak voor hem gecreëerd. Hij is ons behulpzaam op facilitair gebied, zoals bijvoorbeeld het openen en sorteren van de post, het legen van de papierbakken, het halen van koffie en het rondbrengen van fruit. Zo heeft ook Ivo met veel plezier een werkplek waar hij ertoe doet!

Hij had alleen nog wel een grote wens en dat was om mee te draaien in de wasstraat met Jan en Hans. Maandag 2 november was het dan zover, overal en handschoenen aan en aan de slag in de wasstraat!

@Fotografie CeesvdWal