Beheerder Truckparking Maasvlakte

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende fulltime functie? Ben jij daarnaast goed in het overzicht behouden zodat alles in goede banen verloopt? Dan hebben wij de ideale baan voor jou als beheerder Truckparking op onze beveiligde parkeerplaats op de Maasvlakte.

Per direct zijn wij op zoek naar een

Beheerder Truckparking Maasvlakte

(40 uur per week)

 Functieprofiel

Voor onze truckparking op de Maasvlakte zijn wij op zoek naar een beheerder. Het zal gaan om een functie voor 40 uur per week. Jouw werktijden zijn van 7.00 – 15.00 uur, en van 15.00 – 23.00 uur en 23:00 – 07:00 uur afhankelijk van het werkrooster.

 Wat ga je doen?

Als beheerder Truckparking zorg jij ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Tijdens de dienst houd je nauw contact met je collega’s in de meldkamer en schakel je met hun waar nodig.
Jij bent het aanspreekpunt voor de (buitenlandse) vrachtwagenchauffeurs en helpt ze bij eventuele vragen. Je zorgt dat de huisregels worden nageleefd, durft adequaat op te treden indien nodig en zorgt dat het terrein en de omgeving er netjes verzorgd uitzien. Tevens ben jij verantwoordelijk voor de correcte werking van parkeerapparatuur en parkeerpoorten en doe je waar nodig klein onderhoud.

 Wie ben jij?

  • Je bent goed in de omgang met, en je voelt je comfortabel bij (buitenlandse) chauffeurs;
  • Je bent gastvrij en streeft naar orde en netheid
  • Je bent zelfstandig, durft initiatief te nemen, bent flexibel en treedt daadkrachtig op indien nodig;
  • Je hebt goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels.
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Je bent Woonachtig in de regio Rotterdam.

 Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s ontvang je een passend salaris en krijg je de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving. Wij bieden een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. Wij hanteren de cao-beroepsgoederenvervoer.

Spreekt deze vacature je aan? Laten we dan in gesprek gaan! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een druk te geven op onderstaande knop.
Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.