Allround logistiek medewerker

Heb jij allround ervaring in de logistiek en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature voor jou!

Per direct zijn wij op zoek naar een

Allround logistiek medewerker

(40 uur per week)

Ter uitbreiding van ons logistieke team zijn wij bij MAAT opzoek naar een gedreven werknemer die zich volledig inzet om de klanten op logistiek gebied volledig te ontzorgen. Je komt te werken op de verschillende locaties in Alblasserdam en Zwijndrecht.

Wat ga je doen?

Als Allround Logistiek medewerker is geen dag hetzelfde en heb je verschillende taken. Zo word je ingezet voor het verplaatsen, laden/lossen en verzamelen van goederen met behulp van de bovenloopkraan, heftruck, reachtruck en/of handpallettruck. Jij en het team regelen dat de goederen worden getransporteerd, gecontroleerd en dat de goederenbeweging administratief wordt bijgehouden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de logistieke werkzaamheden voor de klant en zorg je ervoor dat de locaties netjes blijven. Je werkt nauw samen en communiceert met collega’s, vervoerders en klanten.

Wie zijn wij?
• Een grote logistieke onderneming met sterke historie, korte lijnen, een progressieve visie en een openblik t.a.v. toekomstige ontwikkelingen
• Financieel gezond bedrijf met stevig fundament voor doorontwikkeling en voldoende ruimte voor uitbreiding
• Een sterke focus op kwaliteit & duurzaamheid
• Een leuk en hecht logistiek team

Wie ben jij?
• Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
• Je hebt de kennis om zelfstandig, maar ook in een team te werken;
• Je hebt goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken;
• Je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Je bent in staat een duidelijke administratie bij te houden voor een correcte facturatie
• Je bent in het bezit van een VCA en heftruckcertificaat (of je bent bereid deze te behalen)

Ons aanbod
Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaardenpakket. Via Maat bieden wij de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking.

Spreekt deze vacature je aan laten we dan in gesprek gaan! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een druk te geven op onderstaande knop.
Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures