Accountmanager Transport

Wil jij de spil zijn in exceptioneel transport?

Heb jij een commerciële mindset, bruist jouw energie en leeft jouw hart voor transport?

Wij nodigen je uit om jouw passie en talenten in te zetten bij MAAT, waar we met gedrevenheid en dynamiek streven naar nieuwe hoogten.

Wij zijn op zoek naar een

Accountmanager Transport

(40 uur per week)

Ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, flexibiliteit en een dagelijkse dosis avontuur? Dan ben jij de accountmanager die wij zoeken!

 Wat ga je doen?

Je bent dé adviseur voor potentiële klanten op het gebied van exceptioneel, internationaal transport. Complexiteit daagt jou uit en de regelgeving van Europa kent voor jou geen geheimen. Intermodaal transport in Europa is jouw speelveld.

Als het gezicht van MAAT onderhoud je contact met de klant gedurende het hele proces, van aanvraag tot lossen. Je verwerkt alle afspraken in overzichtelijke offertes en zorgt dat alles vlekkeloos volgens afspraak verloopt.

De werkzaamheden vinden plaats in de buitendienst met een duidelijke focus op acquisitie en het genereren van internationale new-business; je creëert en benut kansen voor nieuwe opdrachten. Bij deze functie staan er geregeld afspraken door heel Nederland én in het buitenland op de planning.

In samenspraak met de klant zoek je naar individuele en efficiënte oplossingen, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Jouw aanpak balanceert tussen adviserend optreden en daadkrachtig, resultaatgericht handelen.

Je bent een doorzetter die niet aarzelt om op mensen af te stappen en MAAT met trots vertegenwoordigt. Dit is een verantwoordelijke functie waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dankzij jouw professionaliteit en doorzettingsvermogen weten klanten steeds vaker de weg naar jou te vinden.

Met jouw kennis van zowel commerciële als operationele zaken, ben jij een waardevolle gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als collega’s. Je werk nauw samen met de afdeling planning en coördineert projecten samen met collega’s.

 Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de sector wegtransport;
  • Commerciële én operationele werkervaring in de transportwereld;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
  • Je bent resultaatgericht, creatief en probleemoplossend.

 Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling met de beschikking over een auto, laptop en telefoon van de zaak. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld korting op de aanvullende zorgverzekering en op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan? Laten we dan in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen, is een druk te geven op onderstaande knop.
Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.