Accountmanager Heftrucks

Heb jij een commerciële instelling, een gezonde hoeveelheid doorzettingsvermogen en kan je de klantbehoefte omzetten in een aankoop?
Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een

Accountmanager Heftrucks

(32-40 uur per week)

Onze afdeling MAAT Heftrucks houdt zich bezig met de verkoop, verhuur, service en onderhoud van alle vormen van intern transportmaterieel. Dit varieert van handpalletwagens tot heftrucks en van verreikers tot hoogwerkers.

 Wat ga je doen?

Je adviseert potentiële klanten met betrekking tot de aankoop of huur van nieuw of gebruikt (intern) transportmaterieel.
Jij bent de persoon die het contact met de klant onderhoudt, tijdens het gehele proces van aanvraag tot en met de aflevering. Je verwerkt alle afspraken in de offerte en zorgt dat alles volgens afspraak wordt afgehandeld. Vanzelfsprekend breng je ook de andere activiteiten van MAAT onder de aandacht.
De werkzaamheden vinden plaats in de buitendienst met een duidelijke focus op acquisitie en het genereren van new-business; je creëert en benut kansen voor nieuwe opdrachten. Zo ben je dagelijks op pad om klanten te bezoeken.
In overleg met de klant probeer je tot individuele en efficiënte oplossingen te komen. De wens van de klant is hierbij het uitgangspunt, wel met de juiste balans tussen adviserend optreden en daadkrachtig, resultaatgericht handelen.
Je bent een echte doorzetter die niet bang is om op mensen af te stappen en MAAT te vertegenwoordigen. Het betreft een verantwoordelijke functie waarin je alle gelegenheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen.
De sales afdeling bestaat uit een hecht en enthousiast team met wie je nauw samenwerkt. Je rapporteert direct aan de Salesmanager.

 Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duitse taal is een pré);
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
  • Je bent resultaatgericht, creatief en probleemoplossend;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Drechtsteden / Rotterdam.

 Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling met de beschikking over een elektrische auto van de zaak.. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld korting op de aanvullende zorgverzekering en op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan? Laten we dan in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen, is een druk te geven op onderstaande knop.
Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.