Verreikers huren

Vorkheftruck te huur bij MAAT! Voor al uw vorkheftruck wensen moet u bij MAAT zijn. Met een ruim en altijd voorradige aanbod bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een palletheftruck, (ruw)terreintruck, verreiker en een vorkheftruck. Naast ons brede aanbod in heftrucks, kunt u bij ons ook terecht voor hoogwerkers en magazijntrucks. Alle trucks worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Zo zorgen wij ook voor aanbouw- of randapparatuur. Op deze manier is uw vraag naar een heftruck compleet opgelost en kunt u aan de slag met de klus.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Vorkheftruck te huur

Vorkheftruck te huur van MAAT

Iedere klus is anders. Daarom is ook iedere aanvraag van een heftruck anders. Maar MAAT weet altijd een heftruck voor u te vinden. Wanneer wij niet in het bezit zijn van de gewenste heftruck, hebben wij nog verschillende betrouwbare partners die heftrucks verhuren. Op deze manier zorgen wij altijd voor een passend aanbod. Om de heftrucks zo goed mogelijk te laten werken, zorgen wij ervoor dat er regelmatig een onderhoudsbeurt plaats vindt. Zo kunt u zonder ongemakken aan de slag. Naast heftrucks kunt bij ons ook terecht voor roterende en starre verreikers. Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van verhuur van heftrucks en dergelijke.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

MAAT Logistiek en Transport

Zoals u heeft gelezen kunt u voor verschillende heftruck oplossingen bij ons terecht. Van verreikers tot voorheftrucks, u vindt het bij MAAT. Al onze heftrucks beschikken of de nieuwste apparatuur. Zo zorgen wij ervoor dat uw heftruck zuinig en milieuvriendelijk is. Het kan voorkomen dat er toch iets misgaat met de heftruck. Dan kunt u gebruik maken van onze 24 uurs service. Wij lossen het probleem terplekken op. Mocht het niet lukken, dan ontvang u van ons een andere heftruck

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie voor de mogelijkheden van het huren van een vorkheftruck. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op. U heeft bij ons de mogelijkheid om apparatuur voor een dag, een week, een maand en zelfs een jaar te huren.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers