Verreikers huren

Bent u op zoek naar een bedrijf voor vorkheftruck huur? Dan is MAAT uw perfecte partij. Wij zijn specialist in het verhuren van verschillende heftrucks. Wanneer u de hoogte in moet, weten wij precies hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Wij verhuren enkel heftrucks van hoogstaande kwaliteit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te adviseren. Voor ieder type heftruck of tijdbestek zit u bij ons goed. U heeft namelijk de mogelijkheid om de heftruck voor een dag, een week, een maand of zelfs voor een jaar te huren.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Vorkheftruck huur

Vorkheftruck huur bij MAAT

Van palletwagen tot vorkheftruck, u vindt het bij MAAT. Geen klus is voor ons te gek. Dankzij ons grote aanbod is er altijd een geschikte heftruck voor u. In ons aanbod vindt u onder andere verreikers, (ruw)terreintrucks, pallettrucks en natuurlijk vorkheftrucks. Door ons grote aanbod hebben wij heftrucks in alle vormen en maten. En mocht het voorkomen dat wij niet beschikken over de gewenste heftruck, dan hebben wij betrouwbare partners die heftrucks verhuren. Zo vinden wij altijd een geschikte oplossing.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Voordelen van MAAT

Het kan zijn dat u op dit moment extra capaciteit nodig hebt door bijvoorbeeld een piek. Of wellicht heeft u een bijzonder project aan de haak geslagen. Dan bieden de heftrucks van MAAT de beste oplossing voor u. Welke klus u ook heeft, wij helpen u graag bij het voorzien van een heftruck. Omdat u de heftruck huurt in plaats van koopt, scheelt dit flink in de kosten. Zo heeft u geen aanschaf- en onderhoudskosten.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse of vragen over het huren van een heftruck. Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze deskundigen. We staan u graag te woord. Ook wanneer u op korte termijn een heftruck nodig heeft, kunt u bij ons terecht.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers