Transport Groningen

Hulp nodig bij transport van of naar Groningen? Voor een betrouwbare en professionele uitvoering van uw transport kunt u terecht bij MAAT! Wij staan voor u klaar voor regulier transport, exceptioneel transport, industriële verhuizingen, verschepingen en luchtvaartzendingen.

Neem contact op

Exceptioneel transport

Industriële verhuizingen

Wagenpark

Autolaadkraan

Zwaar en speciaal transport vanuit Groningen

MAAT Transport heeft specifieke kennis en ervaring met betrekking tot zwaar en speciaal (ook wel exceptioneel) transport. Wij beschikken over alle doorlopende vergunningen om zwaar en speciaal transport zowel nationaal als internationaal uit te voeren. Daarnaast hebben wij ervaring met het aanvragen van incidentele vergunningen om alle soorten speciale objecten te vervoeren.

Transport bij industriële verhuizingen in Groningen

Staat er een industriële verhuizing van of naar Groningen op de agenda? MAAT helpt u graag om alle zware lasten en objecten van verschillende soorten en formaten te verhuizen. Schakel onze hulp in en ben verzekerd van:

• Uitstekende voorbereiding
• Een strak tijdschema
• Gespecialiseerde chauffeurs
• Speciale transportvoertuigen met extra hulpgereedschappen
• Plaatsingswerkzaamheden van bijvoorbeeld kluizen, schakelkasten en pompunits

Transport voor verschepingen en luchtvrachtzendingen

MAAT verzorgt het complete transport voor al uw container transport, verschepingen en luchtvrachtzendingen. Niet alleen van en naar Groningen, maar alle bestemmingen wereldwijd. Hierbij nemen wij de complete logistiek voor onze rekening. U hoeft zich dus nergens zorgen om te maken.

Autolaadkraan

Meer informatie over transport van en naar Groningen

Voor transport van en naar Groningen staat MAAT voor u klaar. Wij verzorgen zowel regulier als speciaal en zwaar transport. Dit doen wij met ons eigen wagenpark en gespecialiseerde chauffeurs. Wilt u uw transport van of naar Groningen in goede banen leiden? Neem dan contact op met MAAT.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.