Groene bedrijfswagens

Bent u op zoek naar groene bedrijfswagens voor de verduurzaming van uw wagenpark? Of misschien wilt u wel elektrische bedrijfswagens in gebruik nemen voor personenvervoer, bezorging of op een vakantiepark. Waarvoor u ook een elektrisch voertuig nodig heeft, bij MAAT Logistiek hebben we altijd hetgeen waarnaar u op zoek bent. Verruil uw vervuilende voertuigen voor een duurzamere oplossing door middel van de MAAT E-Mobility elektrische bedrijfsvoertuigen. Goed om te weten is dat u al onze voertuigen kunt huren en/of aanschaffen voor eigen gebruik.

Benieuwd naar alle opties? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Groene bedrijfswagens

Groene bedrijfswagens | MAAT E-mobility

Elektrische voertuigen zijn de toekomst! Daarom gaan wij graag een stapje vooruit door deze dienst aan onze klant aan te bieden. Wij bieden kwalitatief goede en betrouwbare elektrische bedrijfsvoertuigen van verschillende merken waaronder Addax en Flinc. Deze kunt u huren of kopen voor eigen gebruik. Ook verzorgen we onderhoud van groene bedrijfswagens . Onze medewerkers bieden u graag gedegen advies aan over de aankoop van uw groene bedrijfswagen. Welke type past het beste bij uw doelstellingen? Welke specificaties lever u het grootste gebruikersgemak? En zo zijn er nog meerdere dingen waarnaar gekeken kunnen worden.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Addax

Alvast een indruk van een van onze elektrische voertuigen? Neem als voorbeeld de populaire Addax MT15n uitvoering, bij dit voertuig kan de standaard chassis-cabine voorzien worden van een (gesloten) laadbak, koelwagen, afvalcontainer en hydraulische kiepbak al dan met extra opslagruimte voor bijvoorbeeld gereedschap. U kunt zelf kiezen wat u wilt, waardoor we echt MAATwerk kunnen leveren! Wel zo fijn toch?

Heeft u nog vragen?

Kunnen wij u nog ergens bij helpen met betrekking tot de groene bedrijfswagens? Of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook langkomen in onze showroom en alle modellen bekijken.  Vragen kunt u stellen via 078 – 691 28 0 of mail naar info@maat4pl.nl. Graag tot snel bij MAAT Logistiek!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.