Leerling Bedrijfswagenmonteur

Volg jij of ga jij de BBL opleiding volgen tot bedrijfswagenmonteur? Voel jij je helemaal in je element als je aan het sleutelen bent? Werk je graag in een moderne werkplaats vol technische snufjes? Dan ben jij de leerling die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Bij MAAT ondersteun je als leerling bedrijfswagenmonteur onze ervaren monteurs met alle voorkomende onderhouds- en servicewerkzaamheden uit. Dit is aan trekkers en opleggers van onszelf, maar ook aan materieel van klanten. Als leerling werk je mee in het team van ervaren collega’s, maar je krijgt ook de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan. In transport en techniek is geen dag hetzelfde en elke dag krijg je verschillende uitdagingen om  mee aan de slag te gaan.

Wie ben jij?

  • Je werkt graag met je handen en hebt passie voor techniek;
  • Je bent een enthousiaste leerling;
  • Je ben communicatief sterk;
  • Je kan zowel zelfstandig als in groepsverband werken;
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
  • Je volgt de opleiding tot monteur of gaat deze volgen;
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en een heftruckcertificaat (of je bent bereid deze te behalen)

Ons aanbod

Naast een marktconform salaris, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en flexibele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling.

Verder bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals het bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness, bedrijfskleding, en bedrijfsfruit. Verder hanteren wij het CAO beroepsgoederenvervoer.

Spreekt deze vacature je aan? Druk dan op onderstaande knop!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures