Verreikers huren

Wanneer u op zoek bent naar vorkheftruck verhuur, bent u bij MAAT aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor de verkoop, verhuur en onderhoud van bijna alle vormen van intern transport. Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van interne transport en kunnen u daarom uitstekend te woord staan. Naast het leveren van verschillende heftrucks, kunt u bij ons ook terecht voor aanbouw- of randapparatuur. Wij zoeken de juiste apparatuur kundig voor u uit. Bij MAAT wordt u snel geholpen bij het huren van een vorkheftruck.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Vorkheftruck verhuur

Voor al uw vorkheftrucks

MAAT heftrucks heeft verschillende soorten verhuurmachines beschikbaar. Zo hebben wij palletrucks, terreintrucks, verreikers en vorkheftrucks. Wij zorgen ervoor dat al onze trucks zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Op deze manier zijn al onze trucks zuinig en milieuvriendelijk.

Voor het verhuur worden uw wensen en toepassingen precies afgestemd op de heftruck. Hierbij zitten accessoires en aanbouwapparaten inbegrepen. Zo kunt u aan de slag met de vorkheftruck zonder dat u zelf nog op zoek moet naar randapparatuur. Geen klus is voor ons te gek, wij helpen u bij het vinden van de perfecte heftruck voor uw klus. Dankzij ons grote aanbod is ervoor iedere klus een geschikte heftruck.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Waarom huren bij MAAT?

Bent u op zoek naar een eersteklas vorkheftruck? Kies dan voor MAAT. Al onze bedrijfsmaterialen worden met een hoge kwaliteit geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief verhuurd. Wanneer u huurt bij MAAT hoeft u geen rekening te houden met aanschaf- en onderhoudskosten. Deze zorg dragen wij voor u. Dit omdat wij naast verkoop en verhuur ook de volledige onderhoud op ons nemen. Op deze manier staan wij garant voor een perfect werkende heftruck. Onvoorziene omstandigheden kunnen echter altijd voorkomen. Maar ook dan staan wij direct voor u klaar en lossen wij dit terplekken op.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u op dit moment een vorkheftruck nodig om de capaciteit te vergroten? Dan zijn onze heftrucks op korte termijn de beste keus. U kunt de heftruck voor een dag, een maand of zelfs voor een jaar huren. Het is allemaal mogelijk bij MAAT. Wij helpen u snel en professioneel bij de verhuur van heftrucks en dergelijke.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers