Verhuur heftruck

Voor verhuur heftruck moet u bij MAAT zijn! U kunt bij ons terecht voor alle vormen van intern transport op het gebied verhuur en onderhoud. Al onze medewerkers zijn deskundig dankzij hun jarenlange ervaring. Zij kunnen u gepast advies geven over de heftruck. Naast het leveren van een geschikte heftruck kunnen wij ook de juiste aanbouw- en randapparatuur leveren. Bij MAAT wordt u snel en professioneel geholpen met de huur van een heftruck. U kunt contact opnemen voor meer informatie of direct een aanvraag doen.

Neem contact op
Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Verhuur heftruck

Mogelijkheden verhuur heftruck

Bij ons vindt u altijd een breed aanbod in diverse verhuurmachines. Denk hierbij aan onder andere pallettrucks en industriële vorkheftrucks, maar ook (ruw)terreintrucks en verreikers. Al onze trucks zijn uitgerust met de nieuwste, zuinigste en meest milieuvriendelijke technieken.

Nadat u uw wensen een toepassingen voor de heftruck heeft doorgegeven, maken wij de heftruck voor uw gebruik gereed. Hierbij zitten aanbouwapparaten en noodzakelijke accessoires inbegrepen. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor accessoires en toebehoren. Wij bieden altijd de perfecte passende truck bij uw klus, ongeacht de uitdaging. Met ons grote huuraanbod van verschillende soorten heftrucks vindt u bij ons een truck voor iedere inzet.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Waarom huren bij MAAT?

Wanneer u ervoor kiest om een heftruck bij MAAT te huren, kiest u voor eerste klas bedrijfsmateriaal tegen een aantrekkelijk uurtarief. Tevens heeft u bij het huren van een heftruck het voordeel dat u geen aanschaf- en onderhoudskosten heeft. Deze kosten nemen wij van u over. Want naast de verkoop en verhuur, zorgen wij ook voor de volledige onderhoud van de trucks. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd te werk gaat met een perfect werkende heftruck. Het kan voorkomen dat er onverwachts toch iets misgaat. Dan komen wij u terplekke helpen. Mocht dat niet lukken, dan nemen wij de heftruck mee naar onze werkplek ter reparatie. U ontvangt dan van ons een andere heftruck zodat u verder kunt gaan met uw werk.

Contact opnemen

Wilt u graag een heftruck huren of heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u snel en professioneel een heftruck te huren!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers