Verduurzamen bedrijven

Keer op keer verduurzamen bedrijven een beetje meer. Ook u kunt een bijdrage leveren aan een schonere toekomst. De E-Mobility service van MAAT helpt u daarbij! Bij ons kunt u terecht voor elektrisch bedrijfsvoertuig. Het aanschaffen (of huren) van elektrische voertuigen is namelijk één stap dichterbij bij een duurzaam bedrijf. Niet alleen zijn elektrische voertuigen CO2-neutraal en fluisterstil, ze kunnen u ook belastingtechnisch enkele voordelen opleveren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Neem contact op voor meer informatie bij één van onze collega’s!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Verduurzamen bedrijven

Verduurzamen bedrijven | MAAT E-Mobility staat voor u klaar!

De toekomst is groen! Doet u mee? Tegenwoordig ziet u vast al steeds vaker een elektrisch bedrijfsvoertuig rijden. Dit is dan ook stukken beter voor het milieu. Wij beschikken over een ruim aanbod aan E-Mobility voertuigen van verschillende merken waaronder Addax en Flinc. Uiteraard kunnen we u ook een ander voertuig leveren naar wens. Kom gerust langs in onze showroom in Alblasserdam waar u alle mogelijkheden kunt zien en onze medewerkers u vrijblijvend advies kunnen geven.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Reparatie en onderhoud

Bedrijven die verduurzamen krijgen ook te maken met onderhoud en eventuele reparaties aan de elektrische voertuigen. Dit kan MAAT dan ook volledig voor u uitvoeren. Onze goed opgeleide service monteurs kunnen dan ook snel en vakkundig te werk gaan. Wij bieden een totaal pakket aan waarbij ons doel is om u volledig te ontzorgen.

Lees hier meer over onderhoud aan uw elektrische bedrijfsvoertuig.

Neem contact met ons op

Bij MAAT leveren we graag een bijdrage aan het verduurzamen bedrijven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u ons bellen via 078 691 28 00. Onze medewerkers bieden u graag advies over het aanschaffen van het juiste voertuig. Tot snel bij MAAT!

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.