Transport exceptioneel

Het verplaatsen van constructies en objecten die op het eerste gezicht nauwelijks of moeilijk verplaatsbaar lijken wordt door transport exceptioneel haalbaar. MAAT Transport is expert op het gebied van uitzonderlijk vervoer. Het is iets dat elke keer weer opnieuw uniek en bijzonder zal blijven. De voorbereiding en het denkwerk. Dat is wat exceptioneel transport in onze ogen werkelijk ‘exceptioneel’ maakt. Het verplaatsen van objecten die bijzonder zwaar of groot zijn heeft namelijk met veel meer te maken dan alleen met de inzet van materialen die het kunnen dragen. MAAT Transport regelt het van A tot Z!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Transport exceptioneel

Chauffeurs Transport exceptioneel

Een betrouwbaar exceptioneel transport begint met goede chauffeurs. MAAT Transport werkt alleen met de beste Nederlandse chauffeurs en investeert onder andere in veel opleidingen. Zo beschikken al onze chauffeurs over bijvoorbeeld een heftruckcertificaat, VCA veligheidscertificaat en hijskraancertificaat. MAAT transport beschikt over 90 trekkende eenheden en 150 getrokken eenheden. Denk hierbij aan expressewagens, trekkers, open en gesloten bakwagens, open en gesloten trailers, semi-diepladers, eurodiepladers en nog veel meer!

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Wij zijn MAAT

MAAT Transport is een allround logistiek dienstverlener. Dus naast exceptioneel transport bieden wij uiteenlopende alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Wij zijn actief vanuit 6 locaties in Zuid-Holland. En één in Antwerpen. Dus voor industriële verhuizingen en zwaar transport bent u bij MAAT Transport aan het juiste adres.

Neem contact met ons op!

Wij begrijpen als geen anders dat het vervoeren van een grote vracht met zorg moet gebeuren. Onze ervaren chauffeurs zorgen er dan ook voor dat het transport vlekkeloos verloopt. Zowel in Nederland als daar buiten. Van papierwerk tot andere randzaken, alles wordt uit handen genomen. Geen zware transport klus is voor ons te ver. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers