Transport Dordrecht

Op zoek naar transport Dordrecht? Dan kan MAAT Transport u van dienst zijn! Bij ons kunt u terecht voor zowel normaal transport als exceptioneel transport. Bij MAAT Transport beschikken wij over een groot en divers wagenpark. Hierdoor kunnen we zowel complete bedrijfs- en interne verhuizingen regelen als het plaatsen van  zware objecten met onze hef. MAAT Transport is gevestigd op vier verschillende locaties. U kunt ons vinden in Alblasserdam, Rotterdam-Botlek, Antwerpen (Havengebied) en Farmsum (Groningen).

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Transport Dordrecht

Transport Dordrecht en omgeving

Wij beschikken over 90 trekkende eenheden en 150 getrokken eenheden. Denk bijvoorbeeld aan expresse wagens, bakwagens, trailers en hydraulische kranen.  Daarmee is ons wagenpark uitermate geschikt voor regulier transport, maar ook voor zwaar transport en bijzonder transport. Daarnaast werken wij alleen met de beste chauffeurs. Al onze chauffeurs beschikken over verschillende certificaten. Denk hierbij aan heftruck, ADR (gevaarlijke stoffen), veiligheid(VCA) en industriële verhuizingen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Industriële verhuizingen

Gespecialiseerd in interne machine verhuizingen en industriële verhuizingen kun u ervan uit gaan dat wij voor de juiste voorbereiding zorgen en een strak tijdsschema. Onze beste chauffeurs zorgen ervoor dat alles in de juiste banen geleid wordt. Bij deze speciale verhuizingen maken wij gebruik van speciale transport voertuigen, die voorzien zijn van extra hulpgereedschappen zoals onder andere elektrische takels, safe liften en loskranen tot 80 tonmeter. Dankzij deze combinatie van professionele chauffeurs en modern materieel zijn wij ook in staat om internationaal exceptioneel transport aan te bieden. Wilt u meer weten over transport exceptioneel of internationaal transport? Neem dan contact met ons op!

MAAT regelt uw transport!

Neem contact met ons op en vraag maar de mogelijkheden. Omdat wij breed inzetbaar zijn kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn! U kunt ons telefonisch bereiken op: 078-7503142. Daarnaast kunt u uw vraag ook mailen naar: info@maat4pl.nl. Naast transport kunt u bij ons ook terecht voor Truckwash, containerverhuur, vrachtwagen onderhoud en heftruck verkoop en verhuur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers