Milieuvriendelijke wagens

Bent u op zoek naar milieuvriendelijke wagens voor uw organisatie? Dan bent u bij MAAT E-Mobility aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk elektrische bedrijfswagen kopen of huren. Ideaal voor het verduurzamen van uw bedrijf! Daarbij wordt milieuvriendelijk rijden dan ook door de overheid gestimuleerd. Een elektrisch voertuig stoot namelijk geen broeikasgassen en stikstofdioxide uit. Kom gerust langs om al onze elektrische voertuigen in de showroom in Alblasserdam te bekijken.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze elektrische bedrijfswagens? Neem contact op!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Milieuvriendelijke wagens

Milieuvriendelijke wagens | MAAT E-Mobility staat voor u klaar!

Voertuigen hebben een groot impact op het milieu door de uitstoot, productie en brandstof waarop ze rijden. Elektrische rijden is daarom beter! Deze voertuigen zorgen dan ook voor een betere luchtkwaliteit, minder CO2-uitstoot en minder geluidsoverlast. Milieuvriendelijke wagens bieden hiernaast ook financiële voordelen. Denk hierbij aan toeslagen en afschaffing van de BPM. Bij MAAT E-Mobility adviseren wij u graag over de verschillende soorten elektrische voertuigen. We kijken samen met u welke het beste bij uw organisatie past.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

De mogelijkheden bij MAAT

MAAT helpt u verder! Zo beschikken wij over de gepaste oplossing voor uw organisatie. Wij hebben o.a. elektrische werkvoertuigen, elektrische werktuigdragers, elektrische bussen, elektrische nutsvoertuigen, elektrische bestelwagens en elektrische kleine auto’s. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor service, onderhoud, reparatie en keuring. Dit geldt voor alle elektrische transportmiddelen voor vervoer van personen en/of goederen. In onze werkplaats werken ervaren en geschoolde monteurs. Die allemaal in het bezit zijn van de certificering VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen). Zo is uw voertuig altijd in goede handen.

Bekijk hier alles over onderhoud en reparatie.

Neem contact op!

Milieuvriendelijke wagens bij MAAT komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Alblasserdam! Uiteraard kunt u ook uw vragen achterlaten via ons contactformulier of bellen naar 078 691 28 00. Tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.