Heftruck te huur

Naast logistiek en transport bent u bij MAAT Heftrucks aan het juiste adres voor de huur heftruck! U kunt bij ons terecht voor zowel het huren van een heftruck als de daadwerkelijke koop. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het leasen. Indien gewenst kunt u bij het huren van een heftruck ook een machinist aanvragen. Wij hebben variërende modellen heftrucks zoals onder andere pallettrucks maar ook industriële vorkheftrucks.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Huur heftruck

MAAT Heftruck te huur

Door een heftruck te huren bij MAAT kiest u voor eersteklas bedrijfsmaterieel tegen een aantrekkelijk huurtarief, zonder de kosten van aanschaf en onderhoud op u te hoeven nemen. Met onze ervaring in de verhuur van verreikers, hoogwerkers en heftrucks weten wij als geen ander wat belangrijk is bij het huren van een dergelijke machine.

Ons aanbod heftrucks voor de verhuur bestaat onder andere uit:

  • Pallettrucks
  • Industriële vorkheftrucks
  • Terreintrucks
  • Ruw terreintrucks
  • Verreikers

Naast de huur van bovengenoemde heftrucks kunt u bij MAAT ook terecht voor aanverwante producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan batterijen en laders, handpallettrucks, banden en overige onderdelen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Lease en koopmogelijkheden

Ook voor het aanschaffen of leasen van indoor transportmateriaal bent u bij MAAT Heftrucks aan het juiste adres. Want naast de mogelijkheid van huren begrijpen wij dan het soms handiger is bepaalde heftrucks langere tijd beschikbaar te hebben binnen uw bedrijf. Dankzij het uitgebreide assortiment heftrucks dat wij u bieden kunt u voor elk project gegarandeerd een geschikte heftruck vinden!

Contact over huren

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, onze medewerkers staan u graag te woord. Vul het onderstaande formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers