Huur heftruck prijzen

Bent u benieuwd naar de huur heftruck prijzen? Bij MAAT hebben wij een breed aanbod in verschillende heftrucks. Door ons brede aanbod varieert de prijs per toestel. De prijs van een grote verreiker is weer anders dan de prijs van een standaard heftruck. Daarbij komt de huurperiode ook kijken. Er zit nog al een verschil in prijs wanneer u de heftruck een dag of een jaar huurt. Wanneer u uw wensen en behoeftes doorgeeft, kunnen wij gaan kijken naar een passend aanbod. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Huur heftruck prijzen

Heftruck huren bij MAAT

Dankzij ons brede aanbod heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten heftrucks te huren. Denk hierbij aan palletwagens, heftrucks, vereikers en (ruw)terreinwagens. Maar ook hoogwerkers en magazijntrucks behoren tot ons huuraanbod. Zoekt u op dit moment naar een roterende of starre verreiker? Ook daar biedt MAAT een passende oplossing. Naast verhuur en onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van een heftruck. U kunt ook een heftruck leasen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Van hoge kwaliteit

Alle onderhoud, reparatie en keuringen doen wij bij MAAT zelf. Zo kunnen wij voor ieder project de perfecte heftruck aanbieden. Door structureel onderhoud uit te voeren, blijven onze machines naar toebehoren werken. Het kan nog steeds voorkomen dat er iets misgaat. Dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze storingsdienst. Wij lossen het probleem terplekke op. Mocht dat niet lukken, dan nemen wij de heftruck mee en u krijgt van een ons een vervanging. Zo komt uw werk nooit stil te liggen.

Meer informatie over de huurprijzen

Wanneer u vragen heeft over ons aanbod, de beschikbaarheid of de prijzen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u snel en professioneel bij de verhuur van een heftruck. Wilt u graag iemand persoonlijk spreken? Aarzel dan niet en neem telefonisch contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers