Heftruck verhuur

Voor de heftruck verhuur bent u bij Maat aan het juiste adres! Wij verkopen verhuren en onderhouden nagenoeg alle vormen van intern transport. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de juiste heftruck te huren. Niet alleen leveren wij voor u de passende heftruck, maar indien gewenst zoeken we voor u ook de juiste aanbouw- of randapparatuur. Wij helpen u snel en professioneel een heftruck te huren! Neem contact met ons op!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Heftruck verhuur

Mogelijkheden heftruck verhuur

MAAT Heftrucks heeft altijd diverse verhuurmachines beschikbaar. Denk hierbij aan onder andere pallettrucks en industriële vorkheftrucks, maar ook (ruw)terreintrucks en verreikers. Onze trucks beschikken daarnaast altijd over de nieuwste, zuinigste en meest milieuvriendelijke technieken.

Wij stemmen uw huurtruck precies af op uw wensen en toepassing met de aanbouwapparaten en noodzakelijke accessoires inbegrepen. Want naast de heftrucks zelf kunt u bij ons ook terecht voor de accessoires en toebehoren. Welke uitdaging u ook heeft, wij bieden u altijd de perfect passende truck voor uw klus. Met ons grote huuraanbod van verschillende soorten heftrucks vindt u bij ons een truck voor iedere inzet.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Waarom huren bij MAAT?

Door een heftruck te huren bij MAAT kiest u voor eersteklas bedrijfsmateriaal tegen een aantrekkelijk huurtarief. Daarnaast hoeft u ook de kosten van een aanschaf en het onderhoud van een heftruck niet op u te nemen. Dat doen wij namelijk voor u! Want naast de verkoop en verhuur doen wij ook het volledige onderhoud van de trucks. Zo huurt u altijd een perfect werkende heftruck. Onverwachts toch iets mis? Dan staan wij direct voor u klaar en maken dit ter plekke. Mocht de heftruck niet gelijk gemaakt kunnen worden, dan ontvangt u direct een vervangende truck.

Meer informatie ontvangen

Wilt u extra capaciteit tijdens bijvoorbeeld seizoenspieken? Of het nu voor een dag, een maand of een jaar is. MAAT is daarnaast ook uw betrouwbare partner als u heftrucks of palletwagens op korte termijn nodig heeft. Wij helpen u snel en professioneel een heftruck te huren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers