Heftruck te huur

MAAT heeft voor u altijd een passende heftruck te huur! Of het nu gaat om een pallettruck, industriële vorkheftruck, (ruw)terreintruck of een verreiker, bij MAAT Heftrucks hebben wij het allemaal! Daarnaast bieden wij ook hoogwerkers en magazijntrucks te huur aan. Wij stemmen de huurtruck precies af op uw wensen en toepassing. Zoals bijvoorbeeld de juiste aanbouw- of randapparatuur. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord om ervoor te zorgen dat u de juiste heftruck huurt. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Heftruck te huur

MAAT Heftruck te huur

MAAT Heftrucks verhuurt niet alleen vanuit eigen vloot, wij hebben tal van betrouwbare partners in de heftruck verhuur. Dit resulteert in een breed en uitgebreid assortiment waardoor wij altijd de geschikte truck voor u kunnen leveren. We voeren regelmatig uitvoerig onderhoud uit aan onze machines zodat wij u altijd een machine kunnen leveren die naar behoren presteert. Niet alleen voor interne transportmiddelen kunt u bij MAAT terecht, maar ook voor de inhuur van bijvoorbeeld roterende en starre verreikers. Kortom, MAAT is een totaalaanbieder als het gaat om het huren van een heftrucks.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Soorten heftrucks

Zoals hierboven benoemd hebben wij een breed assortiment aan heftrucks te huur. Van palletwagen tot heftruck en van verreikes tot hoogwerkers. Als onze trucks beschikken over de beste apparatuur. Mocht er plotseling toch iets kapot gaan? Geen probleem bij MAAT! Dan kunt u namelijk 24/7 rekenen op onze storingsdienst. Zo kunt u altijd in bedrijf blijven en hoeft u niet stil te staan. Kortom, wij doen er alles aan om het huren van een heftruck voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Meer informatie

Heeft u vragen over ons aanbod? Of wilt u per direct een heftruck huren? Neem dan contact met ons op! Wij staan voor u klaar en adviseren u graag. Of u nu een truck wilt huren voor een dag, een maand of een jaar, alles is mogelijk bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers