Heftruck Rotterdam

Bent u op zoek naar een heftruck Rotterdam? Dan bent u bij MAAT aan het juiste adres. Wij bieden heftrucks aan in alle vormen en maten. Of u nu op zoek bent naar een pallettruck,industriële vorkheftruck, (ruw)terreintruck of een verreiker. Bij MAAT vinden we altijd een geschikte oplossing. Tevens heeft u ook de mogelijkheid om hoogwerkers en magazijntrucks te huren. Alle heftrucks worden geleverd met al uw wensen. Zo zorgen wij ook voor de juiste aanbouw- en randapparatuur. Onze medewerkers zijn deskundig opgeleid en kunnen u een passend advies geven over de juiste heftruck.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Heftruck huurprijs

Heftruck Rotterdam | MAAT Heftrucks

Naast ons eigen aanbod, werken wij veel samen met betrouwbare partners. Zij hebben op hun beurt ook een aanbod in heftruck verhuur. Door deze samenwerking hebben wij altijd een passende oplossing voor uw heftruck vraag. Verder voeren wij regelmatig onderhoudsbeurten uit, zodat u altijd te werk gaat met een goed werkende heftruck. Mochten er toch complicaties voorkomen, dan schieten wij u meteen te hulp. Mocht het probleem niet opgelost worden op locatie. Dan ontvangt u van ons een vervangende heftruck. Naast heftruck verhuur kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld roterende en starre verreikers.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Soorten heftruck verhuur

Zoals u kunt lezen hebben wij een breed assortiment en altijd een passende oplossing voor uw vraag. Van hoogwerker tot verreiker, bij ons zit u goed. Tevens beschikken al onze heftrucks over de beste apparatuur. Zo kunt het effectiefst werken tijdens uw klus. Daarbij draagt dit bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Contact opnemen

Geen klus is voor ons te gek. Wanneer u de hoogte in moet, kunnen wij u daarbij ondersteunen met ons aanbod. Heeft u bijvoorbeeld een bijzonder project, meer capaciteit nodig of een defect product. Dan staan onze heftrucks voor u klaar. Al onze medewerkers zullen u deskundig te woord staan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers